koog grand champions op de pinside!

koog grand champions op de pinside!

Written by robin, published January 9th, 2003. 2 comment(s).

De beste van allemaal..?

Het behalen van een Grand Champion score is toch altijd weer bijzonder. Na maanden van inspanning en oefening op een machine uiteindelijk de beste worden (sommigen kunnen dit door eenmalig een bezoek te brengen) geeft een kick en een enorm gevoel van voldoening. Terwijl de knocker 5 keer klinkt loop je triomfantelijk weg van een machine, meestal onder het uitspreken van een coole one-liner "Die laatste 6 ballen gingen echt slecht!" of "Ik deed gewoon maar wat hoor".

"De onverslaanbare score van Robin die na 6 maanden toch weer verslagen werd :-("
Photo by: Robin van Mourik

De hoop is hierna natuurlijk dat er nooit iemand zo goed meer op die kast speelt als dat jij deed en dat jouw naam dus eeuwig (of tenminste tot de kast verkocht wordt) blijft prijken in een van de vele Attract Modes die op een vrijdagavond voorbij komen.

Online champions

Vanaf heden is het voor alle (vaste) koog gangers mogelijk om de de daden van de helden van de Koog, de Grand Champions, online te bekijken op de site. De score en de datum waarop deze behaald is kunnen door spelers zelf worden bijgehouden (mits ingeschreven op de site en door de webmaster bestempeld als koog-ganger). Je kunt dus aan al je vrienden en familie laten zien dat jij de beste Koog-speler bent op kast X!

De huidige scores vind je onder "De Koog Grand Champions".
Comments

12 years ago
Zou ook wel leuk zijn als er een lijstje wordt gemaakt van de nr. 1.
Krijg je toch een heel ander beeld...dus Grand Champion en de nr. 1.
12 years ago
Je kunt nu ook al de follow ups bekijken (de mensen die ooit GC waren)... Door op de kastnaam te klikken.

Add a comment

Wanna make a comment? Click here to sign in or register.