PinsideHQ Gameroom Agenda

PinsideHQ Agenda

Welkom bij de PinsideHQ agenda! Wanneer is er weer Friday Night Pinball? Hier vindt je aankomende evenementen in onze gameroom.

Friday
18
January

Pinside Nieuwjaarstoernooi 2019
Friday 18 January - 19:00

In het kader van het doen herbeleven van oude tijden (en het creëren van nieuwe) organiseren we half januari een Nieuwjaarstoernooi waarbij zowel bezoekers van de 'oude' als van de 'nieuwe' Koog van harte welkom zijn om de degens te kruisen! Tijdens dit toernooi dat zal verlopen via het aloude, beproefde Koog wedstrijdsysteem kun je meedoen als je favoriete flipperpersonage, dus mis het niet!

Het nieuwjaarstoernooi 2019 zal plaatsvinden op vrijdag 18 januari 2019 en begint om 20:30 (inspelen mogelijk vanaf 19:00). De kosten bedragen €10, dit is voor het het toernooi en is inclusief koffie, thee en snacks. En ook dit keer zullen we de winnaar(s) natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan.

Ons game room heeft plaats voor circa 40 personen, dus geef je snel op want vol is vol! Je kan jezelf (of een groep) aanmelden door een email te sturen naar: martijn@pinside.com. Geef bij je aanmelding gelijk even aan met hoeveel personen jullie komen (en de namen van deze personen als het er meer dan 1 zijn).Laatste update: Tuesday 11 December 7:43

Welkom by PinsideHQ!

PinsdeHQ is de naam van onze Gameroom, op  industrieterrein De Beverkoog in Alkmaar. Hier halen de mensen achter Pinside hun wekelijkse portie pinball! 

Begonnen ergens rond de eeuwwisseling als "De Koog" brachten de vrienden Egbert, Udo, Martijn en Robin hun collecties bij elkaar. Na zo'n 15 jaar waarin bijna alle moderne kasten wel een keer voorbij zijn gekomen werd het voor de broers Robin en Martijn tijd om naar een andere plek te verhuizen, hemelsbreed 330 meter van de oude lokatie, en  verder te gaan in hun kantoorpand - vanuit waar ze ook Pinside.com ontwikkelen.

De gameroom is een privé collectie en alleen op uitnodiging toegankelijk. Dat gezegd hebbende, in principe is iedere flippergek (of eenieder die dat wil worden) van harte welkom! En als je eenmaal eens bent geweest is het vaak ook mogelijk om daarna introducees mee te nemen.

De missie van onze gameroom is om pinball te verspreiden en om er zoveel mogelijk mensen mee in aanraking te brengen. De hobby laten groeien en natuurlijk de gezellige avondjes flipperen!Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside