PinsideHQ Agenda

Welkom bij de PinsideHQ agenda! Wanneer is er weer Friday Night Pinball? Hier vindt je aankomende evenementen in onze gameroom.

Er staan op dit moment geen evenementen op de agenda. Check het later nog eens!

Welkom by PinsideHQ!

PinsdeHQ is de naam van onze Gameroom, op  industrieterrein De Beverkoog in Alkmaar. Hier halen de mensen achter Pinside hun wekelijkse portie pinball! 

Begonnen ergens rond de eeuwwisseling als "De Koog" brachten de vrienden Egbert, Udo, Martijn en Robin hun collecties bij elkaar. Na zo'n 15 jaar waarin bijna alle moderne kasten wel een keer voorbij zijn gekomen werd het voor de broers Robin en Martijn tijd om naar een andere plek te verhuizen, hemelsbreed 330 meter van de oude lokatie, en  verder te gaan in hun kantoorpand - vanuit waar ze ook Pinside.com ontwikkelen.

De gameroom is een privé collectie en alleen op uitnodiging toegankelijk. Dat gezegd hebbende, in principe is iedere flippergek (of eenieder die dat wil worden) van harte welkom! En als je eenmaal eens bent geweest is het vaak ook mogelijk om daarna introducees mee te nemen.

De missie van onze gameroom is om pinball te verspreiden en om er zoveel mogelijk mensen mee in aanraking te brengen. De hobby laten groeien en natuurlijk de gezellige avondjes flipperen!Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside