(Topic ID: 240340)

Wrong solenoids firing


By flappybob123

1 year ago



Topic Stats

  • 5 posts
  • 5 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 year ago by dasvis
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

You're currently viewing posts by Pinsider dasvis.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#5 1 year ago
Quoted from pintime:

Its likely a connector issue with data lines between mpu and sol driver board . Check j4 connector on mpu and j4 on sol driver board these connectors will probably needed re-pinned .I had same issue on paragon re-pinning theses connectors solved problem

+1 re-pin Male & females. Been there, done that

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 149.00
From: $ 25.00
Boards
nvram.weebly.com
$ 159.00
From: $ 3.00
Playfield - Other
Rocket City Pinball
$ 8.00
Electronics
Third Coast Pinball
From: $ 170.00
$ 119.95
Boards
Allteksystems
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
From: $ 45.00
Displays
PinballSolutions.eu
$ 149.95
Boards
Allteksystems
$ 30.00
Electronics
Third Coast Pinball
From: $ 14.00
Electronics
Third Coast Pinball
From: $ 170.00
$ 10.00
$ 125.00
Cabinet - Toppers
Sparky Pinball
$ 135.00
Cabinet - Shooter Rods
Super Skill Shot Shop
From: $ 45.00
Playfield - Toys/Add-ons
Back Alley Creations

You're currently viewing posts by Pinsider dasvis.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside