(Topic ID: 253166)

WPC boot issue


By Nihonmasa

10 days ago



Topic Stats

  • 4 posts
  • 3 Pinsiders participating
  • Latest reply 10 days ago by Nihonmasa
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 10 days ago

Hi guys,

Got a Wh2O in a trade which refuses to boot.
At first it was stuck on the "factory reset" display.
Test buttons not working.

Changed batteries, did a power cycle: now having the "check fuse 114 and 115" display. Replaced both, no change.
Test buttons are still out.

Checked all fuses, all connections => seems all good. Where should I look?

#3 10 days ago

Check all the voltages on the power driver board, it seems that you are not getting a bunch of proper voltages, mainly 5Vdc, and 12Vdc.

If your test buttons are not working your interlock switch could be disconnected, or bad, which would keep you from using them. If the game thinks the coin door is closed it will not let you use them (some WPC games will give you a message saying to open the coin door to use buttons)

#4 10 days ago

Thanks! Will check that next week when I'm back from EPC19!
I did check the interlock but will doublecheck just in case.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 125.99
Cabinet - Toppers
Little Shop Of Games

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside