(Topic ID: 182965)

WOZ power supply board problems

By Nugget88

4 years ago


Topic Heartbeat

Topic Stats

  • 11 posts
  • 8 Pinsiders participating
  • Latest reply 4 years ago by DutchTommy
  • Topic is favorited by 2 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

View topic image gallery

pp000023_LI (resized).jpg
image1 (resized).PNG
image (resized).jpeg

You're currently viewing posts by Pinsider DutchTommy.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#11 4 years ago
Quoted from RicardoMenezes:

Good night, I've been looking for help and I can not. Friend, could you help me? I have a WOZ machine and she burned the source board. The staff of the JJP sent a new plate, only that it had also burned the mother board. I bought another one and changed it. Only after the change of the motherboard, the machine initializes only the pc. The rest of the machine does not light anything! Did it burn another plate? Sorry for my bad English. Because I'm from Brazil. I ask for your help, because no one has answered me so far from JJP support. thank you

i had the same problem not so long ago with WoZ.. after searching i found out that the USB cables located on the lower right side of the Big IO Board inside the metal Box.. they were plugged in but didnt make good contact for some reason anymore.. i tried to reseat both usb connectors.. and the game came alive like magic.. try that.

pp000023_LI (resized).jpg

You're currently viewing posts by Pinsider DutchTommy.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside