(Topic ID: 141945)

WoZ 5.05 bugs - post them here


By zsciaeount

4 years ago



Topic Stats

  • 139 posts
  • 47 Pinsiders participating
  • Latest reply 3 years ago by vireland
  • Topic is favorited by 11 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 4 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

image_(resized).jpeg
image_(resized).jpeg
image_(resized).jpeg
capturedorothylight.jpg

You're currently viewing posts by Pinsider mbt.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#79 4 years ago

I have an issue where the screen goes blank after about 10 minutes if I turn it on and don't start a game. I have never had it go off while playing though. Opening get the coin door did not fix the problem for me. I needed to do a powercycle.

#81 4 years ago
Quoted from vireland:

Did you check the monitor cable connections to make sure they were fully connected?

Yes I did. I also connected a computer monitor to the vga output, and that one also goes blank at the same the main one does. I have a ticket open with JJP. The problem also went away when I downgraded back to 4.11.

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 11,500.00
$ 28.00
8,500
Machine - For Sale
New York, NY

You're currently viewing posts by Pinsider mbt.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside