(Topic ID: 141945)

WoZ 5.05 bugs - post them here


By zsciaeount

4 years ago



Topic Stats

  • 139 posts
  • 47 Pinsiders participating
  • Latest reply 3 years ago by vireland
  • Topic is favorited by 11 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 4 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

image_(resized).jpeg
image_(resized).jpeg
image_(resized).jpeg
capturedorothylight.jpg

You're currently viewing posts by Pinsider ecmurrayf1.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#74 4 years ago

I finally updated mine and had the screen go black in the middle of my first game as was described above. I turned it off and restarted which seems to have resolved it. I've played several more games without issue but will update if I have any more issues. I did backup and restore my settings which seemed to work perfectly.

1 week later
#86 4 years ago

I had another bug today. I turned the machine on and zero lighting. After turning it off then back on it worked fine.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 15.00
Playfield - Protection
Pin Mods
$ 89.95
Cabinet - Shooter Rods
Hookedonpinball.com
$ 279.95
Lighting - Led
Pin Stadium Pinball LEDs
$ 48.00
Cabinet - Other
ModFather Pinball Mods
10,500 (OBO)
Machine - For Sale
Cumming, GA
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 49.95
Lighting - Led
Pin Stadium Pinball LEDs
From: $ 42.00
Cabinet - Shooter Rods
ModFather Pinball Mods

You're currently viewing posts by Pinsider ecmurrayf1.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside