(Topic ID: 272681)

World Cup Soccer 94 Garbage display, no correct sound, flippers

By galacticgames

1 year ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 year ago by Jazz-e
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

Topic Gallery

View topic image gallery

WCS94 before (resized).png
WCS94 (resized).jpg

You're currently viewing posts by Pinsider galacticgames.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#1 1 year ago

Got a dizzy of an issue with WCS94. First this was this was working perfectly with no issues. It had a new MPU, Power Board, DMD controller and a 10 opto board also. After moving the machine to a new location it just stopped to almost nothing. It does boot and playfield lights and G.I.'s work and starts a game that is it. DMD just shows scrambled display. Sound is basically non-existence, but in tests it does sounds, but not correct sounds even sounds it never uses in this game. When 50v power is applies left flipper activates. Thinking it maybe the power board or the Fliptronics board is the issue. I replaced the Fliptronics board and Power board with an rebuilt original power board. Last resort I tried was replaced all the ribbon cables including the display cable. The only thing I can think of is the power board was the problem. I was told it blew fuses on the board at 104 and 105. Now with the original board it does not. Picture show left is working and right what it looks now

I ordered a replacement Microprocessor, Eprom and Asci chips just to make sure everything is covered

Thanks

WCS94 before (resized).pngWCS94 (resized).jpg

You're currently viewing posts by Pinsider galacticgames.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside