(Topic ID: 177395)

Williams system 3/4 "starts game" on power up


By Fortytwo

3 years ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 1 Pinsider participating
  • Latest reply 3 years ago by Fortytwo
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 3 years ago

Hello.
I have a hot tip I'm working on.
Currently I have a system 4 mpu in it. Rebuilt 40 pin and updated driver board.
It was working fine until it started a weird power up issue. When you turn it on it acts as if it's starting a game. Flippers work. You can't actually start a game.
After a while it will start doing its own thing.

I will make a video and link it in the comments.
Thanks
FortyTwo

#2 3 years ago

Video of weird startup

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 9.00
1,100
Machine - For Sale
Summerville, SC
$ 22.00
$ 14.00
Electronics
Yorktown Arcade Supply
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
$ 11.00
$ 12.00
Cabinet - Other
Siegecraft Electronics
$ 35.00
$ 20.00
Playfield - Decals
DevilsMuse Arcade
$ 131.00
Cabinet Parts
Tilted Pinball
$ 99.99
Lighting - Other
Lighted Pinball Mods
$ 15.00
Playfield - Protection
Pin Mods
$ 5,899.00
Pinball Machine
Operation Pinball
$ 89.00
$ 229.99
Lighting - Other
Lighted Pinball Mods
$ 30.00
Playfield - Decals
Pinball Pimp
$ 2.50
Playfield - Decals
Doc's Pinball Shop

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside