(Topic ID: 261847)

Whole row triggering on my LOTR....Help?


By system11band

50 days ago



Topic Stats

  • 15 posts
  • 9 Pinsiders participating
  • Latest reply 48 days ago by Pin_Guy
  • Topic is favorited by 2 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 3 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

pasted_image (resized).png
2020-02-13 12.26.17 (resized).jpg
pasted_image (resized).png

You're currently viewing posts by Pinsider pinballtoys.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#9 49 days ago

Is there a way to determine if the issue is on the board or in the wiring/switches?

YES!

unplug both CN5 and CN7 which are the switch columns/rows from the playfield

jumper between CN5 pin 9 and CN7 pin 3 - right sling shot

this should tell you if board or playfield related

Cheers Bob

#11 48 days ago

just to double check that you don't need a diode when jumper between CN5 and CN7
jumper between CN5 pin 9 and CN7 pin 5 and check you only get a single switch made, #61

maybe checkout U400 (LM339), schematics in manual

cheers Bob

#14 48 days ago

okay, so definitely on cpu board and not play-field

checkout U401 (LM339), schematics in manual
if it were my game/problem i'd change U401
part of it reads row 6 (CN7-P3)
its possible the right slingshot coil voltage may have connected to this switch row!

cheers Bob

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 22.00
Cabinet - Sound/Speakers
ModFather Pinball Mods

You're currently viewing posts by Pinsider pinballtoys.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside