(Topic ID: 261847)

Whole row triggering on my LOTR....Help?


By system11band

45 days ago



Topic Stats

  • 15 posts
  • 9 Pinsiders participating
  • Latest reply 43 days ago by Pin_Guy
  • Topic is favorited by 2 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 3 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

pasted_image (resized).png
2020-02-13 12.26.17 (resized).jpg
pasted_image (resized).png

You're currently viewing posts by Pinsider kornfreak28.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#4 45 days ago
Quoted from system11band:

Long time lurker but I really need some help with my Lord of the Rings.
My third from the bottom row fires all the switches in that row when any switch in that row is hit.
The row stays On for a bit and then turns Off.
It is as if when a switch in that row is hit, it locks on for a good 30 or so seconds and then finally goes off.
I could not find any loose wires when inspecting the switches in that row. I am not sure if the issue is under the playfield or at the boards.
Any help would be appreciated very much.
J[quoted image]

I had a similar issue In my IJ. Turns out a a switch lug was touching metal....

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 54.99
Cabinet - Shooter Rods
Lighted Pinball Mods
$ 11.95
From: $ 99.99
Cabinet - Other
Lighted Pinball Mods
7,400 (OBO)
Machine - For Sale
Farmington Hills, MI

You're currently viewing posts by Pinsider kornfreak28.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside