(Topic ID: 57710)

WHITEWATER CLUB= Lifejackets not required


By Skypilot

6 years ago



Topic Stats

  • 4,426 posts
  • 432 Pinsiders participating
  • Latest reply 12 hours ago by avspin
  • Topic is favorited by 194 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 1,229 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

oldConnector (resized).png
connector (resized).png
6957C28A-BD4C-46A5-BDEA-FB5979B29758 (resized).jpeg
74491900-464D-47A6-A1E4-AFEDDC01776D (resized).jpeg
FDD857B0-0843-41C3-B876-5A47FB88BB89 (resized).jpeg
1539C76B-F29E-42D6-843E-853059712113 (resized).jpeg
image2 (1) (resized).jpeg
image0 (resized).jpeg
image3 (1) (resized).jpeg
7FE502F1-6B09-4695-99EA-A2525163F1FC (resized).jpeg
20191004_211727 (resized).jpg
20191004_211716 (resized).jpg
20191004_211642 (resized).jpg
20191004_211658 (resized).jpg
20191004_181052 (resized).jpg
20191004_180721 (resized).jpg

You're currently viewing posts by Pinsider guido.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#3751 8 months ago

I cannot see the waterfall effect on my topper. Could the lights not be working the way they are supposed to do?

#3753 8 months ago
Quoted from Davi:

Sequence is completely wrong.
This is the right operation:

I see. How could I fix that? I appreciate any help.

#3756 8 months ago
Quoted from Marvin:

you're using LEDs. theres your problem.

You are right. I'm using leds but not on the topper just on the playfield. Do the leds on the playfield affect the behaviour of the lights on the topper?

15500877241471492093440 (resized).jpg
#3760 8 months ago

I'm using 194 bulbs. So the bulbs shouldn't be the problem since the manual says that those bulbs are the correct ones.

pasted_image (resized).png
#3763 8 months ago
Quoted from Marvin:

In that case we've exhausted the simple things. I don' know why yours appears so bright. Maybe the control board itself has an issue. Like BoP's helmet lights, these are not GI or inserts. They have their own completely separate board controlling them.

They aren't as bright as they look like in the video.

Quoted from Davi:

Bulbs are OK.
Check your chase light board, resolder suspicious connections.
If all else fails, you can buy aftermarket boards, like this:
https://rocklandpinball.com/product/white-water-chase-lightboard-15761-2/

I'll check that board to see if something looks wrong. Thank you all for your help

#3768 8 months ago
Quoted from OTRChief:

Are you using an original driver board? One version of the Rottendog boards does not work correctly with the WW chase boards.

I'm using the original board. I hope I can fix It.

#3781 8 months ago
Quoted from judremy:

Are those 12V bulbs?

IMG_20190216_141820 (resized).jpg
They are the 194 ones.

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 42.00
Cabinet - Shooter Rods
ModFather Pinball Mods
From: $ 9.99
Eproms
Matt's Basement Arcade

You're currently viewing posts by Pinsider guido.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside