(Topic ID: 198103)

whirlwind: unexpected switch behaviour


By jimy_speedt

2 years ago



Topic Stats

  • 3 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 2 years ago by jimy_speedt
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

Topic Gallery

One image has been uploaded to this topic. (View topic image gallery).

IMG_0039 (resized).JPG

#1 2 years ago

Hi,

I have reset the game with the factory settings. Whatever difficulty level (easy to extra hard) I notice the following.

When the ball is launched, the first switch that the ball closes, whatever the switch, lights up steadily the upper "NW" insert which flickers, as the player usually needs to hit the targets to do the same. When the second ball is launched, the lower "NW" is lit automatically after any switch is activated, provided it still flickers. Third ball does the same with the red bottom "NE".

I doubt it is a normal behaviour but in the same time, it seems to be so well organized that a trouble in the switch matrix looks unbelievable to me.

Can anyone give me feedback ?

Thank you

IMG_0039 (resized).JPG

#2 2 years ago

Launching each ball is spotting you a target on the compass. Its normal.

#3 2 years ago

I have never paid attention to this. As I bring the machine to a pinball fair next week, I am checking for possible failures. Thanks a lot for the help

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 399.95
Lighting - Led
Pin Stadium Pinball LEDs
$ 369.00
Cabinet - Decals
Mircoplayfields
From: $ 19.99
Eproms
Matt's Basement Arcade
$ 30.00
Playfield - Decals
Metal-Mods

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside