(Topic ID: 268562)

Whirlwind spinner troubles and directional arrows lights

By Pinicus

1 year ago



Topic Stats

  • 4 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 year ago by Jmckune
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

Topic Gallery

View topic image gallery

25668361-923B-47FD-AA0A-CD1C30B7B8D8 (resized).jpeg

You're currently viewing posts by Pinsider Pinicus.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#1 1 year ago

Let me start off by saying I’m newb to fixing. I was having trouble with the spinners not working well. I read on pinside it could be from a cold solder joint so I did my first attempt at reflowing the solder at the leads and then I took the spinners off and cleaned them. It now spins but with a lot of noise. It also seems to have created another problem in that all the directional arrows are lit up. The compass is showing the correct ones to go after but all the arrows are lit. Looking for some help.

#3 1 year ago

A pic to be clear. Only the NW and NE lights should be on but the target arrows are all on. I looked at each diode on each lamp and not seeing a broken one. If I’m understanding that right.

25668361-923B-47FD-AA0A-CD1C30B7B8D8 (resized).jpeg

You're currently viewing posts by Pinsider Pinicus.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside