(Topic ID: 42660)

Week 3 My Avengers is Still Unplayable


By pinballwizardz

6 years ago



Topic Stats

  • 87 posts
  • 52 Pinsiders participating
  • Latest reply 6 years ago by BrianBannon
  • Topic is favorited by 1 Pinsider

You

Linked Games

Topic Gallery

One image has been uploaded to this topic. (View topic image gallery).

Pinball_Stern.png

You're currently viewing posts by Pinsider shock_me.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#80 6 years ago

ok pinballwizardz, I just unboxed a brand new HULK #202, and out of the box the LOKI lock was prairie dogging like crazy

Here's the fix. There are three small optos embedded in the bottom of the ramp right before the lock pin. The optos are all on one opto board which is attached to the ramp with two screws. Mine was mis-aligned in the ramp by no more than a hair causing one of the optos to mis-fire off the ramp with no ball there. Just loosen the two screws, align the opto board properly in the ramp, and boom, no more problem, and definitely not a board issue.

FWIW someone mentioned already that it was likely optos, and it certainly was in my case

Good luck!

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 44.00
Playfield - Toys/Add-ons
Lermods
From: $ 99.99
Cabinet - Other
Lighted Pinball Mods
$ 15.00
Playfield - Protection
Pin Mods
$ 76.95
Cabinet - Shooter Rods
Super Skill Shot Shop
From: $ 127.05
Cabinet - Sound/Speakers
PinWoofer
$ 44.00
Playfield - Toys/Add-ons
Lermods
From: $ 40.00
Lighting - Interactive
Professor Pinball

You're currently viewing posts by Pinsider shock_me.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside