(Topic ID: 154529)

T3 startup issue


By CookyJar

3 years ago



Topic Stats

  • 34 posts
  • 7 Pinsiders participating
  • Latest reply 3 years ago by CookyJar
  • Topic is favorited by 2 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 3 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

IMG_20160311_090359_(resized).jpg
IMG_20160311_090344_(resized).jpg
IMG_20160311_090335_(resized).jpg

You're currently viewing posts by Pinsider surfsled.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#4 3 years ago

Re seed the ribbon cables.

#17 3 years ago

I would look at every GI lamp and look for a short: ie. solder splash or wires touching in places they shouldn't be touching.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 15.00
Playfield - Protection
Pin Mods
From: $ 16.95
3,800
Machine - For Sale
Mishawaka, IN
From: $ 220.00
Playfield - Toys/Add-ons
CzTV Mods
$ 10.00
Cabinet - Sound/Speakers
Gweem's Mods
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 69.00
Cabinet - Armor And Blades
Id Rather Play Pinball
$ 259.00
Cabinet - Toppers
Tilttopper
$ 35.00
Cabinet - Decals
Pinball Haus
$ 229.99
Lighting - Other
Lighted Pinball Mods
$ 10.00
Playfield - Decals
Mods for your pinballs
$ 208.87
$ 229.99

You're currently viewing posts by Pinsider surfsled.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside