(Topic ID: 214257)

Sttng switch matrix flickering issue I NEED HELP


By Okarcades

1 year ago



Topic Stats

  • 45 posts
  • 11 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 year ago by Cycloneman
  • Topic is favorited by 1 Pinsider

You

Linked Games

You're currently viewing posts by Pinsider cycloneman.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#43 1 year ago
Quoted from Zitt:

So this was a bad cap on the powersupply on the Opto Board?
That's interesting... Good learning if true.

how could you really be sure its working since you have the whole playfield stripped apart?Im just curious not that i dont believe you

#45 1 year ago
Quoted from Zitt:

He showed during his video above that a whole row of optos was randomly flickering while in switch test.
While it's not conclusive proof yet; I suspect he's probably right as an unfiltered opto rail would appear to the cpu as pulsating like the video showed.
I'm sure he'll confirm it's fixed for sure once he has the machine back together.

oh now i see what your saying i watched the video again.i'm glad he found the problem

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 9.99
$ 135.00
Lighting - Led
LED OCD
$ 16.00

You're currently viewing posts by Pinsider cycloneman.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside