(Topic ID: 24414)

TECH: STTNG Problems: Only one left to fix!


By Nexyss

7 years ago



Topic Stats

  • 45 posts
  • 15 Pinsiders participating
  • Latest reply 6 years ago by Nexyss
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

Topic Gallery

One image has been uploaded to this topic. (View topic image gallery).

2012-09-16155634.jpg

You're currently viewing posts by Pinsider at_t_2d.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#3 7 years ago

First check the voltage at the optos. I had some that tested fine on the switch tests, but the voltage change between blocked and open was not as significant as it should have been. Replacing them helped considerably. If you still have random opto problems I would consider buying the upgraded 16 opto board with the diagnostic lights. They have great tech support and were able to talk me through fixing a few things that weren't obvious. I had one that was showing partially good on the board diagnostics and the "sister" switch was actually the problem, not the one that was indicated. Turns out on the board they are wired in pairs. It took me a couple of months to figure out the problems, but mine has been running 100% since then.

Promoted items from the Pinside Marketplace
4,900
Machine - For Sale
Los Angeles, CA

You're currently viewing posts by Pinsider at_t_2d.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside