(Topic ID: 274331)

Strange flipper issue Stern MPU 200


By Tomass

11 days ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 1 Pinsider participating
  • Latest reply 10 days ago by Tomass
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

Topic Gallery

One image has been uploaded to this topic. (View topic image gallery).

20200801_130558 (resized).jpg

#1 11 days ago

I am currently looking through available info, but I am having a weird flipper issue. Once I start a game I can get 1 flip from the left flipper and only the bottom one at that. Then it will not work until I power down and start over. Both R flippers work fine though. Not much to them when I look at schematics. Could the enable relay cause this action? Any help is appreciated. Thanks!

20200801_130558 (resized).jpg
#2 10 days ago

I may have missed the obvious here. Top flipper was missing the brass piece that makes contact on the eos switch. Adjust both and it seems to be working now. I will swap out the upper one before playing.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 6.00
Cabinet - Other
Siegecraft Electronics
$ 7.00
$ 9.00
Cabinet Parts
Third Coast Pinball
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 149.00
$ 119.95
Boards
Allteksystems
$ 25.00
Various Other Swag
Tommy's Pins

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside