(Topic ID: 284663)

Stern Elvis... All insert lights are dead..

By Flippermatt

1 year ago



Topic Stats

  • 6 posts
  • 3 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 year ago by Flippermatt
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 1 year ago

Hi,

So, no insert lamps light up... All dead... G.I is working fine, Game is working fine..

1 - Checked all fuses... All OK
2 - All connectors look fine and are tight.

Where do I even begin to look ? Is the G.I lightning not in the same loop as the inserts lightning when it comes to the power feed ?

Thanks for any help.
reg
Matt

#2 1 year ago

Yea different lines . Did you pull the fuses and check with a meter

#3 1 year ago

Yes... 1st thing I did.. Pulled all fuses and checked.

#4 1 year ago

Bump..... Doesn't anyone have a clue ?

#5 1 year ago

Power off, reseat both ends of the flat gray ribbon cable that goes between the CPU board and driver board.

#6 1 year ago
Quoted from phishrace:

Power off, reseat both ends of the flat gray ribbon cable that goes between the CPU board and driver board.

This is Stern Whitestar, not Bally Williams... Still tried it...Nothing..

BUMP..

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 389.95
Boards
PinSound
$ 49.99
Cabinet - Shooter Rods
Pinball Shark
$ 18.95
Eproms
Pinballrom
5,700 (OBO)
Machine - For Sale
Tacoma, WA
$ 35.00
Cabinet - Other
Arcade Upkeep
$ 59.99
Cabinet - Shooter Rods
Pinball Shark
From: $ 40.00
Lighting - Interactive
Professor Pinball
4,750 (Firm)
Machine - For Sale
Brooklyn, NY

Reply

Wanna join the discussion? Please sign in to reply to this topic.

Hey there! Welcome to Pinside!

Donate to Pinside

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run without any 3rd-party banners or ads, thanks to the support from our visitors? Please consider a donation to Pinside and get anext to your username to show for it! Or better yet, become a Pinside+ member!