New! Dark mode!

Browsing Pinside at night? Getting tired of all the white? Switch to dark mode using the button in the top right (or CTRL-B)!

(Topic ID: 195892)

Star Wars LE Problems and Solutions


By Talon2000

3 years ago



Topic Stats

  • 678 posts
  • 141 Pinsiders participating
  • Latest reply 23 days ago by D-Gottlieb
  • Topic is favorited by 70 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 62 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

20200927_130059 (resized).jpg
20200927_114202 (resized).jpg
IMG_0423 (resized).jpg
IMG_0422 (resized).jpg
021 (2) (resized).JPG
A36B34AC-C8DC-43E8-8021-809DDC17D93B (resized).jpeg
20200627_091543 (resized).jpg
20200626_175435 (resized).jpg
20200626_175504 (resized).jpg
mtfbwy (resized).jpg
IMG_20200623_073711 (resized).jpg
FC11DE2A-D719-444C-B237-4A59DF8388A5 (resized).png
image (resized).jpg
021 (2) (resized).JPG
IMG_6371 (resized).JPG
22540813-3451-406A-9018-891035343009 (resized).jpeg

You're currently viewing posts by Pinsider RPZ.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#660 3 months ago
Quoted from Straight2VHS:

I have an LE that has always had two issues I can't seem to resolve. First, when Death Star missions is lit and the hyperspace hyperloop hurry up is going, when I hit a shot into the Death Star the mission select is activated but the ball is either not held to select the mission, so it drains right away or it goes through the hyperloop once or twice then drains before you can quickly get through the mission intro. To solve this issue I find myself avoiding the death star when death star missions are lit until the hurry up is over or I select a mission and hold the flipper as fast as I can to power the flippers back up before the ball drains.
Second issue also involves the hyperloop. I can't seem to get it to return a ball until it goes into ball finder mode. This means I typically have to wait 25 cycles around the loop before I can get my ball back. I have had some luck hitting the flippers enough to lower the electrical current on the magnets allowing the ball to drop back into play from the Death Star ramp. Does anyone know if there is a way to adjust the number of times the ball goes around or another trick to get it to eject earlier?

Sounds like both could be related to a common problem... hmmm.... I’d try resetting to factory, making sure latest code is in as previously suggested and then if not, look for non working switches? I have an LE and all works as it should, never missed a beat.

1 month later
#671 70 days ago

Do you guys have the protector on signature plaque? Any damaged it/touched it up?

A36B34AC-C8DC-43E8-8021-809DDC17D93B (resized).jpeg
Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 16.50
Lighting - Led
Lermods
$ 150.00
Cabinet - Shooter Rods
Great American Pinball
From: $ 41.00
$ 7,599.00
Pinball Machine
Gulf Coast Pinball, LLC

You're currently viewing posts by Pinsider RPZ.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside