(Topic ID: 247625)

South Park display issue


By teekee

11 months ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 11 months ago by Schwaggs
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 11 months ago

I have a SP that plays 100% but has no display. I had the acid damage CPU repaired by Clive. I changed ribbon cables and I tried different displays. I seem to have the 5v and 20plus volts to the display. I guess my problem lies at the display board itself? Anything else to try or check?

#2 11 months ago
Quoted from teekee:

I have a SP that plays 100% but has no display. I had the acid damage CPU repaired by Clive. I changed ribbon cables and I tried different displays. I seem to have the 5v and 20plus volts to the display. I guess my problem lies at the display board itself? Anything else to try or check?

Check all the voltages at the display. Should be +5v, +12v, +68v, -98v, -110v. You can measure them all on CN2 of the power supply board. Page 81 of the manual to see which pin has which voltage.

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
From: $ 369.95
Boards
PinSound
From: $ 9.99
Eproms
Matt's Basement Arcade
From: $ 149.00
Playfield - Toys/Add-ons
Sparky Pinball
$ 10.00
Cabinet - Sound/Speakers
Gweem's Mods
$ 35.00
Cabinet - Other
Arcade Upkeep
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 54.99
Cabinet - Shooter Rods
Lighted Pinball Mods
$ 28.00
Lighting - Other
Rock Custom Pinball
$ 65.00
Lighting - Backbox
Arcade Upkeep
Wanted
Machine - Wanted
Hernando, MS
$ 54.99
Cabinet - Shooter Rods
Lighted Pinball Mods

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside