(Topic ID: 196623)

Left slingshot firing shuts off flipper relay


By WaddleJrJr

2 years ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 1 Pinsider participating
  • Latest reply 2 years ago by WaddleJrJr
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

  • Stars Stern Electronics, 1978
#1 2 years ago

I just installed a new Alltek MPU and Solenoid Driver in my Stars, however whenever the left slingshot fires, the flippers shut off and the Q15 LED starts flashing. When I reboot the game it's back to normal and then when the left slingshot fires it happens again.

Any suggestions for what to do? Sorry didn't provide much information here but I could answer questions if necessary.

#2 2 years ago

Got a chance to test some more and noticed that it actually only happens with the left slingshot, so I updated the thread to reflect that.

When I switch back to the original driver board it works great, so it's gotta be something with the Alltek

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 15.00
$ 149.00
From: $ 140.00
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
$ 44.99
Electronics
PinballElectronics.com
$ 6.00
Cabinet - Other
Siegecraft Electronics
$ 5.00
Playfield - Decals
Doc's Pinball Shop
$ 9.00
Cabinet Parts
Third Coast Pinball
From: $ 155.00
$ 119.95
Boards
Allteksystems
$ 45.00
From: $ 9.99

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside