(Topic ID: 295125)

Snow Queen. Missing relay on the relayboard in the cabinet.

By PinballGlory

7 months ago



Topic Stats

  • 8 posts
  • 4 Pinsiders participating
  • Latest reply 7 months ago by baldtwit
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

Topic Gallery

View topic image gallery

(colored)GermanVer2 (resized).jpg
(colored)GermanVer2 (resized).jpg
pasted_image (resized).png
WiringP1110383 (resized).JPG
Snow queen Relay P1110381 (resized).JPG
RelayBoardP1110382 (resized).JPG

You're currently viewing posts by Pinsider howardr.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#2 7 months ago
Quoted from PinballGlory:

I notice that in the schematics there were a relay called YY but I dont see it in my relayboard so i suspect that this i the relay thats missing

The USA schematic doesn't list a YY relay in the legend or where you show it near the transformer. You should be fine without it.

Quoted from PinballGlory:

It doesnt work now

If the Replay Button doesn't activate the Replay Button relay (V), Inspect and diagnose this circuit with Alligator clip jumper wires
https://pinside.com/pinball/forum/topic/gottlieb-big-shot-repair#post-6305153
http://www.planetimming.com/Pinball/troubleshooting/EM%20Troubleshooting.pdf
http://www.pinrepair.com/em/index3.htm#features
Example of a pinsider actually doing this https://pinside.com/pinball/forum/topic/red-baron-tech-question#post-5858156

pasted_image (resized).png

You're currently viewing posts by Pinsider howardr.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside