(Topic ID: 119331)

Shopping a Getaway HS2 - bulb issues


By Flake49

5 years ago



Topic Stats

  • 47 posts
  • 14 Pinsiders participating
  • Latest reply 5 years ago by Pinball_Nate
  • Topic is favorited by 1 Pinsider

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 8 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

Column 8.JPG
lamp board.jpg
IMG_20150224_205647699.jpg
IMG_20150224_205643692.jpg
IMG_20150224_204314361.jpg
IMG_20150224_204305153.jpg
IMG_20150224_204257251.jpg
IMG_20150223_213119225.jpg

You're currently viewing posts by Pinsider u2sean.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#17 5 years ago

No need to go to the driver board. The other lamps in those rows/columns are working so that's not the problem. Check the header pins on the little board that's inside of the stoplight itself. There's a small connector in there, as you've already seen. Remove that little board, and disconnect the connector. Then, reflow the solder on the back of the board to all the pins. Chances are, the one that's used in the yellow light has cracked and isn't making contact. Do the same for the supercharger lamp. I don't remember if this is directly connected to the lamp or if there's a small board as well, but check the solder on there too.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 279.95
Lighting - Led
Pin Stadium Pinball Mods
3,700
Sale Pending!
Williamston, MI

You're currently viewing posts by Pinsider u2sean.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside