(Topic ID: 287397)

Help wanted : Problem of burning U4 and TTL

By Matt08

3 years ago



Topic Stats

You

Linked Games

Topic Gallery

View topic image gallery

IMG_20210120_213044 (resized).jpg
#1 3 years ago

Hi Everyone,
my Devil's Dare is working fine.
But It burns sometimes switch matrix riot U4 and switches returns, strobes and enable Z11 to Z15.
I have made all ground mods on the boards.
I don't understand why it burns.
All advices are welcome
IMG_20210120_213044 (resized).jpgIMG_20210120_213044 (resized).jpg

1 year later
#2 2 years ago

Hi Friends,
well, finally we found the failure.
It was 2 cables near the door, absolutely incredible :
cables were not damaged, but when close together the failure came, and when separated, no failure.
We changed the cables and now the DD works perfect.
Thanks to 3DFLIP in Charleville Mézières in France for his work.

#3 2 years ago

That's great. I had a Bonebusters with similar failures. Bad lane change switchstack.

Promoted items from Pinside Marketplace and Pinside Shops!
$ 83.00
Electronics
PinballReplacementParts
 
From: $ 33.00
Gameroom - Decorations
Rocket City Pinball
 
From: $ 2.99
Hey modders!
Your shop name here

Reply

Wanna join the discussion? Please sign in to reply to this topic.

Hey there! Welcome to Pinside!

Donate to Pinside

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run without any 3rd-party banners or ads, thanks to the support from our visitors? Please consider a donation to Pinside and get anext to your username to show for it! Or better yet, subscribe to Pinside+!


This page was printed from and we tried optimising it for printing. Some page elements may have been deliberately hidden.

Scan the QR code on the left to jump to the URL this document was printed from.