(Topic ID: 145839)

Pistol Poker - Members Only - "Howdy Partner"


By pinball_faz

3 years ago



Topic Stats

  • 75 posts
  • 28 Pinsiders participating
  • Latest reply 14 hours ago by pinballjah
  • Topic is favorited by 9 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 19 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

20191005_145215 (resized).jpg
20191005_145242 (resized).jpg
20191005_145148 (resized).jpg
20190922_141939 (resized).jpg
20190911_112122 (resized).jpg
20190911_112132 (resized).jpg
Pistol Poker cards (resized).jpg
03ECBFF1-04B5-4CAD-9415-B41FB6FAFD0A (resized).jpeg
20170705_204510 (resized).jpg
20170705_204516 (resized).jpg
20170705_204505 (resized).jpg
20170705_204033 (resized).jpg
20170705_202007 (resized).jpg
DSC_0175 (resized).JPG
DSC_0173 (resized).JPG
2016-10-10 23.33.17 (resized).jpg

You're currently viewing posts by Pinsider horriblehager.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#44 2 years ago

I bought this machine back in 2012 for a good price but the machine did not work. It was missing a DMD. The machine would not light up or play. Someone even stole the Plunger launch gauge cover(seller didn't tell me until I picked it up) (I actually think i bought the cover from the guy who stole it because he lived 25 miles from seller of machine. Long story short.. A gentleman came out to help fix machine but ended up taking parts from it.)

I got the machine up and running after checking fuses and replacing missing cr2325 battery on main board. I bought a DMD, replaced plunger launch cover(I still need to paint to specs).

Machine plays fully except I have two problems:

1.The plunger doesn't have enough power to get the pinball on the playfield every time plunged.

2.The DMD doesn't work correctly. I checked the voltage to the pins on the connector and there are missing voltages where there should be voltage. I replaced board with one from PSPA Australia (I bought extra boards just in case I would need them in the future) and the DMD and voltage still didn't register correctly. I think i have a faulty transformer?

Any thoughts or ideas on how to fix the machine or what I should look at?

Promoted items from the Pinside Marketplace
2,500 (OBO)
Machine - For Sale
Harrisburg, PA
2,500 (Firm)
Machine - For Sale
Plainfield, IL
$ 10.00
Cabinet - Sound/Speakers
Gweem's Mods
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
$ 12.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 6.00
Electronics
German-Pinball-Modular
$ 20.00
$ 12.00
Playfield - Toys/Add-ons
Meph's Mods
$ 87.95
Cabinet - Shooter Rods
Super Skill Shot Shop
$ 29.95
Playfield - Toys/Add-ons
ULEKstore
$ 119.99
Playfield - Toys/Add-ons
Lighted Pinball Mods
$ 25.00
Displays
Pappy's Pinball Palace
$ 59.99
Hardware
Chroma Pinball
From: $ 99.99
Cabinet - Other
Lighted Pinball Mods
$ 90.00
Lighting - Under Cabinet
Rock Custom Pinball
$ 29.99
Cabinet - Sound/Speakers
Lighted Pinball Mods
$ 69.99
Playfield - Toys/Add-ons
Lighted Pinball Mods
From: $ 22.00
Playfield - Toys/Add-ons
ModFather Pinball Mods
From: $ 99.99
Cabinet - Other
Lighted Pinball Mods
$ 29.99
Cabinet - Sound/Speakers
Lighted Pinball Mods

You're currently viewing posts by Pinsider horriblehager.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside