(Topic ID: 222392)

Pinside very slow to open and refresh today. Especially photos.


By DennisDodel

1 year ago



Topic Stats

  • 46 posts
  • 38 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 year ago by DennisDodel
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

No games have been linked to this topic.

    Topic Gallery

    There have been 2 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

    image (resized).jpeg
    image (resized).jpeg

    15
    #1 1 year ago

    Anyone else?

    #2 1 year ago

    Not me, seems fine here.

    #3 1 year ago

    Problem here too

    #4 1 year ago

    I thought that was just AT+T throttling back my service as usual.

    #5 1 year ago

    Was looking for this specific thread just for this reason!!

    Count me in the slow group...

    #7 1 year ago

    Text is fine. Pictures and profile images take a long time to load and display.

    #9 1 year ago

    Yup slow here

    #10 1 year ago

    As I type this the users avatars haven't even populated yet...so count me in the group. Tried at both home and work. Slow at both locations.

    #11 1 year ago

    With half the posters in this thread not supporting contributors you could send a donation to have them turn the power up.... Just Playing!!!!!!!

    #12 1 year ago

    I thought it was just me too. Same issue here, text not bad but any pics are super slow.

    #13 1 year ago

    Yes, pictures took long time!

    #14 1 year ago

    Just noticed this problem as soon as I opened this thread. Granted, the last time I was on the site was around noon today.
    image (resized).jpegimage (resized).jpeg

    #15 1 year ago

    I’ve been having all the same troubles. Was thinking my phone was the problem. Happy to hear it’s not.

    #16 1 year ago

    Very slow here as well.

    #17 1 year ago

    Yep - slow here too!

    -3
    #18 1 year ago

    I don't really see it as a problem.

    There's nothing really important or urgent to see on this website.

    #19 1 year ago

    Think l will go play pinball instead!!

    #20 1 year ago
    #21 1 year ago

    I jinxed myself. Now it's slow as all hell

    #22 1 year ago

    Slow here too.

    #23 1 year ago

    Very slow. I thought it was on my end but I guess not.

    #24 1 year ago

    Just started. No photos loading.

    #26 1 year ago

    Slow. I put in a trouble call with my ISP. Guess I can cancel.

    #27 1 year ago

    Photos are slow for me as well.

    #29 1 year ago

    Lmao, remember that time a few years ago pinside went down entirely, and everyone had to go outside that day?

    It was horrible.

    Slow here too, but bearable, I guess. Hope it’s resolved soon.

    #30 1 year ago

    Yup slow here too. I just figured it was my tablet being a piece of crap.

    #31 1 year ago

    Slow as heck here too.

    #32 1 year ago

    Thanks for letting us know. We are looking into it.

    #33 1 year ago

    Glad I wasn’t the only one. Super slow loading

    #34 1 year ago
    Quoted from BoJo:Deleted post

    Hillary deleted the servers.

    #35 1 year ago

    Mines fine and I only have the basic package from Comcast.

    #36 1 year ago

    Sloooooooooooow- finished reading this thread and still hasn’t loaded the entire page

    #37 1 year ago

    Yep

    #38 1 year ago

    I had issues yesterday

    #39 1 year ago
    Quoted from vaevictis:

    I had issues yesterday

    Well I hope you are feeling better today !

    LTG : )

    #40 1 year ago

    Very slow but it's only slow on images.

    #41 1 year ago
    Quoted from Walleyefisher:

    Very slow but it's only slow on images.

    Same, 2 days.

    #42 1 year ago

    slow for me as well with pictures and also won't send PM messages to my email but show when in pinside

    #43 1 year ago

    This sucks...when will we get some info from the Pinside folks about what is going on?

    #44 1 year ago

    Seems to be back to normal for me.

    #45 1 year ago

    Sorry for the slow response. I'm out camping with the family and was not able to pinpoint the cause of the issue using my cell phone. Today I was able to hook up the laptop and figured out the issue. I'm working on a solution, all while sitting in front of my tent.

    #46 1 year ago

    All good today so far. Thanks Robin.

    Promoted items from the Pinside Marketplace
    $ 5.00
    Playfield - Decals
    Doc's Pinball Shop
    $ 53.00
    Lighting - Interactive
    Hookedonpinball.com
    £ 99.00
    From: $ 40.00
    Playfield - Plastics
    Mod Magic!
    $ 19.99
    Cabinet - Other
    Bent Mods
    $ 149.00
    Cabinet - Toppers
    Id Rather Play Pinball
    $ 6.00
    Electronics
    German-Pinball-Modular
    $ 44.99
    Lighting - Interactive
    Lee's Parts
    $ 369.00
    Cabinet - Decals
    Mircoplayfields
    $ 24.95
    Playfield - Toys/Add-ons
    ULEKstore
    $ 1,099.00
    $ 14.95
    Playfield - Toys/Add-ons
    ULEKstore
    $ 39.99
    Lighting - Interactive
    Lee's Parts
    From: $ 15.00
    $ 30.00
    Playfield - Toys/Add-ons
    3D MODS
    $ 89.00
    Cabinet Parts
    Pappy's Pinball Palace
    $ 6.00
    Electronics
    German-Pinball-Modular
    $ 48.00
    Playfield - Toys/Add-ons
    ModFather Pinball Mods
    $ 53.00
    Cabinet - Shooter Rods
    ModFather Pinball Mods
    From: $ 10.00
    Electronics
    Third Coast Pinball
    $ 27.50
    From: $ 9.99
    Eproms
    Matt's Basement Arcade
    $ 249.99
    Cabinet - Armor And Blades
    Great American Pinball

    Hey there! Got a moment?

    Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside