Pinside 2018 update + new logo!

(Topic ID: 218171)

Pinside 2018 update + new logo!


By robin

78 days ago



Topic Stats

  • 220 posts
  • 85 Pinsiders participating
  • Latest reply 14 days ago by Grizlyrig
  • Topic is favorited by 7 Pinsiders

You

Linked Games

No games have been linked to this topic.

    Topic Gallery

    There have been 67 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

    Capture+_2018-08-02-10-53-27 (resized).png
    Screen Shot 2018-07-12 at 10.34.18 PM (resized).png
    Screen Shot 2018-07-12 at 10.34.33 PM (resized).png
    Screen Shot 2018-07-12 at 10.29.12 PM (resized).png
    Screenshot_2018-07-09-18-48-13 (resized).png
    Screenshot_2018-07-09-18-43-12 (resized).png
    da70a1295894682e0c737a1141f6aba2cb0f3c39 (resized).png
    Capture+_2018-07-09-18-46-00 (resized).png
    Screenshot_2018-07-07-11-08-21 (resized).png
    pasted_image (resized).png
    Untitled.jpg
    Untitled.png
    pasted_image (resized).png
    pasted_image (resized).png
    pasted_image (resized).png
    pasted_image (resized).png

    There are 220 posts in this topic. You are on page 4 of 5.
    #151 70 days ago
    Quoted from gliebig:

    There is an issue with the top 100. When I click on it, NGG isn't #1. ?

    Most likely because of the mess of rules it has and no real payoff for doing well on holes.

    #152 69 days ago

    When I enter a thread to view it, and click the back button on my browser...I end up back at the top of the Forum page, not at the point I entered the thread. It never did that before. Kind of time consuming having to scroll all they way through the entire forum to get back to where I was.

    #153 68 days ago

    robin I think I found a bug. I was creating a new thread with a poll and ran into this error message. I’m on an iPad air2. iOS 11.4? Safari browser.

    So I then created the thread without a poll, and added a poll after the fact, without issue.
    941E4F30-B1D9-49EC-BC5F-EB9EEFC8F9E5 (resized).png

    #154 67 days ago
    Quoted from KoolFingers:

    I'm having a problem starting a new thread in Safari on my iMac. Keep getting an error when I go to preview it.

    I encountered the same issue when attempting to preview before creating a new thread. The thread then would not be created and I had to copy, refresh the page, paste, then create without previewing.

    #155 67 days ago
    Quoted from jeffspinballpalace:

    I like the Pulitzer category but prefer it count words in all posts within past 7 days instead of only counting words in the first post of each thread. Might be easy to do and probably simpler than current queries.

    Well, the idea is to highlight threads with looooong opening posts

    Quoted from flynnibus:

    I really wish all of this... [image] Were part of collapsed panes that are not shown by default or under tool icons. There is just SO MUCH dead space you must scroll through to get to the actual content.
    I love the idea of stats, the gallery, etc... but I don't need it on every page, on every load, taking up 1.5x screens worth of space just to read the actual meat of the thread.
    Same thing at the bottom of the page... the actual place you put text is only like 15% of the page...

    I hear you and do have some plans and ideas to improve this as I will be working on mobile optimization soon.

    Quoted from flynnibus:

    robin chrome on iOS is not happy with the header area on the new site.
    See on initial page load the white space left... and when scrolling the header often gets left in a bad spot... scrolling tends to get it back to the top... but it comes off again.. Edit: chrome on iPad 2 air

    I have been trying to replicate this issue on an iPad Air (1) with Chrome - but it's not happening here. Could it be a browser extension/add-on that's messing something up?

    Quoted from Aurich:

    Woot! Looking much better, thank you sir.

    Thank you for pointing it out and for being elaborate - it really helps and is way more inspiring than just "this or that new look sucks"

    Quoted from ajfclark:

    Clicking more gives:

    Quoted post should finish with the line:
    High Speed. Had some good plastics and play field wiring was intact.
    Using:
    Google Chrome 65.0.3325.181 (Official Build) (64-bit)
    Revision dc3469be277cc962ba01d9c0cb5bb1a265676c36-refs/branch-heads/3325@{#725}
    OS Linux

    Is this a Linux-specific error, or has this issue been seen in other browsers as well?

    How this blockquote thing works: on page load, all blockquote heights are first measured and stored and then they're limited to a maximum height (currently 4 lines of text). All blockquotes that are longer will get a 'more' link inserted. When clicking that 'more' link, the blockquote height will be restored to its original dimensions (and the more link removed).

    Quoted from jwilson:

    Still seeing some caching issues.
    You know what they say, the two hardest problems in programming - cache invalidation and naming things!

    Absolutely!

    Nope, that's actually just someone who found out about Unicode support.

    Quoted from pincity:

    Haven’t been able to pick up on any pattern of when this occurs, but a few times I’ve gotten a generic white page with just the text of “Could not generate unique token after 10 tries.”
    Usually refreshing a few times resolves it. Anyone else seen this?

    I've seen it too. Not sure why it does that yet. I think it only happens when you're not logged in, right?

    Quoted from swinks:

    Possible Bug - I tried to add Iron Maiden to the Stern History thread and it just closes and hides the linked game altogether.
    https://pinside.com/pinball/forum/topic/sterns-game-release-history

    Yes, definitely a bug there. Should be fixed now.

    Quoted from CoreyStup:

    Timestamps shown in PINSIDEMAIL summary screen are not being converted to your personal profile's timezone when its within the same day.
    Suggestion, maybe it should just show relative times "X minutes ago"/"X hours ago" just like forum posts do, instead of absolute timestamps. It already does when over 24 hours ("XX days ago"). Showing relative times in minutes/hours would be consistent.

    Oops, I forgot to localize that date.

    Quoted from gliebig:

    I have been noticing that after I go into a thread, when I hit the back button, all the green boxes that tell me about unread posts in other threads are gone.

    I have been working on this (caching / statekeeper) issue for two days. I came up with a pretty unique method to tackle this issue by storing the active page state in the browsers session storage. Fingers crossed this works on all the gazillion platform/browser combinations out there!

    Quoted from Blitzburgh99:

    When I enter a thread to view it, and click the back button on my browser...I end up back at the top of the Forum page, not at the point I entered the thread. It never did that before. Kind of time consuming having to scroll all they way through the entire forum to get back to where I was.

    See previous.

    Quoted from ForceFlow:

    I encountered the same issue when attempting to preview before creating a new thread. The thread then would not be created and I had to copy, refresh the page, paste, then create without previewing.

    Very weird. Did you perhaps take a long time to create your topic? Like more than 30 minutes between loading that "create new topic" page and hitting the preview button?

    #156 67 days ago
    Quoted from robin:

    Very weird. Did you perhaps take a long time to create your topic? Like more than 30 minutes between loading that "create new topic" page and hitting the preview button?

    Possibly, I'm not sure.

    #157 67 days ago
    Quoted from robin:

    Very weird. Did you perhaps take a long time to create your topic? Like more than 30 minutes between loading that "create new topic" page and hitting the preview button?

    Not for me.

    #158 67 days ago
    Quoted from robin:

    Is this a Linux-specific error, or has this issue been seen in other browsers as well?

    How this blockquote thing works: on page load, all blockquote heights are first measured and stored and then they're limited to a maximum height (currently 4 lines of text). All blockquotes that are longer will get a 'more' link inserted. When clicking that 'more' link, the blockquote height will be restored to its original dimensions (and the more link removed).

    TBH I have only seen it once, on that one post (this is the post BTW: https://pinside.com/pinball/forum/topic/pinball-horror-pics/page/28#post-4433242 ). All the rest load fine.

    Here's that post on a variety of systems...

    Chrome (Android N or O):
    Screenshot_20180612-090217 (resized).png

    Firefox (52.8.1 64-bit linux):
    pasted_image (resized).png

    Edge (Windows 10):
    Untitled (resized).png

    Chrome (Windows 10):
    Untitled (resized).png

    So it seems to be something across platforms with that specific post, all the rest seem to work fine, but they do get variable borders around the bottom.

    eg. from you post:

    pasted_image (resized).png

    pasted_image (resized).png

    #159 67 days ago
    Quoted from ForceFlow:

    I encountered the same issue when attempting to preview before creating a new thread. The thread then would not be created and I had to copy, refresh the page, paste, then create without previewing.

    Counter-example - it worked fine for me... I've been meaning to create a thread about TransferWise, so after reading this I decided to try to replicate it when creating thread. I spent about 15 minutes typing the message - purposely spending a lot of time despite not really generating much message (https://pinside.com/pinball/forum/topic/anyone-use-transferwise-can-you-share-feedback#post-4444744) and then did a preview before posting. Thread created fine without an error. MacOs 10.14 using Safari 11.1.

    -Rob
    -visit http://www.kahr.us to get my daughterboard that helps fix WPC pinball resets or for my Pinball 2000 H+V video sync combiner kit

    #160 66 days ago

    Yes, yes, I know this just sounds like I want my achievement points, like a whiny kid, haha, but when that new achievement "part of the furniture" dropped, I'm pretty sure the points were not consistently added to totals across the user base.

    #161 66 days ago
    Quoted from KoolFingers:

    More
    Not for me.

    I have identified the issue and working on a fix as we speak.

    Quoted from ajfclark:

    More
    TBH I have only seen it once, on that one post (this is the post BTW: https://pinside.com/pinball/forum/topic/pinball-horror-pics/page/28#post-4433242 ). All the rest load fine.
    Here's that post on a variety of systems...
    Chrome (Android N or O):

    Firefox (52.8.1 64-bit linux):

    Edge (Windows 10):

    Chrome (Windows 10):

    So it seems to be something across platforms with that specific post, all the rest seem to work fine, but they do get variable borders around the bottom.
    eg. from you post:

    Thanks for your help! I managed to fix this issue thanks to the screenshots+link and will push out an update shortly.

    Quoted from rkahr:

    More
    Counter-example - it worked fine for me... I've been meaning to create a thread about TransferWise, so after reading this I decided to try to replicate it when creating thread. I spent about 15 minutes typing the message - purposely spending a lot of time despite not really generating much message (https://pinside.com/pinball/forum/topic/anyone-use-transferwise-can-you-share-feedback#post-4444744) and then did a preview before posting. Thread created fine without an error. MacOs 10.14 using Safari 11.1.
    -Rob
    -visit http://www.kahr.us to get my daughterboard that helps fix WPC pinball resets or for my Pinball 2000 H+V video sync combiner kit

    The time this would fail would be approximately 20 minutes after opening the post. And only if not active on Pinside in another browser window.

    Quoted from TimeBandit:

    Yes, yes, I know this just sounds like I want my achievement points, like a whiny kid, haha, but when that new achievement "part of the furniture" dropped, I'm pretty sure the points were not consistently added to totals across the user base.

    Haha, more achievements coming soon! I will look into the issue with the “part if the furniture” one.

    #162 65 days ago
    Quoted from robin:

    Thanks for your help! I managed to fix this issue thanks to the screenshots+link and will push out an update shortly.

    Awesome. Somewhat ironically, your reply exhibits the same behaviour.
    pasted_image (resized).png

    #163 65 days ago
    Quoted from ajfclark:

    Awesome. Somewhat ironically, your reply exhibits the same behaviour.

    lol, I noticed that as well!

    Quoted from robin:

    will push out an update shortly

    This is going to be a bit later, probably tomorrow.

    #164 65 days ago

    Anyone know if it’s possible to post an animated gif from an iPhone? They always show up as static images when I try.

    #165 65 days ago
    Quoted from Rascal_H:

    Anyone know if it’s possible to post an animated gif from an iPhone? They always show up as static images when I try.

    Is there still the choice of size for images? "Actual size no scaling?"

    #166 65 days ago
    Quoted from TheLaw:

    Is there still the choice of size for images? "Actual size no scaling?"

    Oh, I’ve never noticed. That might be my problem.

    1C6D0CB2-6773-4282-A848-8972B6D97188.gif
    #167 65 days ago
    Quoted from TheLaw:

    Is there still the choice of size for images? "Actual size no scaling?"

    Thanks!

    #168 64 days ago
    Quoted from robin:

    I have identified the issue and working on a fix as we speak.

    Quoted from ajfclark:

    Awesome. Somewhat ironically, your reply exhibits the same behaviour.

    I just pushed out an update which fixes both issues (and some other small bugs as well).

    I also just launched a new frontpage format called 'grid view'. Check out the announcement here: https://pinside.com/pinball/forum/topic/announcing-pinside-forum-grid-view

    #169 64 days ago

    Not sure if this is the right place to post this but here goes....

    How about opening a new tab in your browser if you click on an external link anywhere in a thread?

    Loving the new grid view BTW!

    #170 64 days ago

    im all of sudden getting market posts in my feed even though i have market subforum filtered? easy to spot cause of the price tag icons

    #171 63 days ago
    Quoted from sd_tom:

    im all of sudden getting market posts in my feed even though i have market subforum filtered? easy to spot cause of the price tag icons

    Same here. All of the forums that I have "turned off" (not desired to view) are all showing up with billions of posts. Looks like a clusterfuck. It's as though I never turned any of them off. Information overload!

    #172 63 days ago
    Quoted from sd_tom:

    im all of sudden getting market posts in my feed even though i have market subforum filtered? easy to spot cause of the price tag icons

    Quoted from KenLayton:

    Same here. All of the forums that I have "turned off" (not desired to view) are all showing up with billions of posts. Looks like a clusterfuck. It's as though I never turned any of them off. Information overload!

    Yup, I screwed up. Made a typo somewhere that affected hiding of deselected topics.

    Sorry about that. Should be fixed now!

    #173 63 days ago
    Quoted from toeskneez:

    How about opening a new tab in your browser if you click on an external link anywhere in a thread?

    Good call. This used to be the case before the big update two weeks ago. I have implemented it again.

    #174 63 days ago

    Placed a new thread this morning, after it was created I edit the add to include game title but even after refresh, the orig title still shows up?
    Just on my S8?
    20180615_091853 (resized).jpgScreenshot_20180615-091926_Chrome (resized).jpg

    Just checked it on my PC Google browser, still only shows original title.

    pasted_image (resized).png
    #175 63 days ago
    Quoted from Atari_Daze:

    Placed a new thread this morning, after it was created I edit the add to include game title but even after refresh, the orig title still shows up?

    This has always been that way: market forum topics could not be renamed after they have been created.

    The good news is that after our forum update earlier this month, this is now technically possible. I only need to code it. Coming very soon!

    Edit: I renamed your topic manually, for the time being.

    #176 63 days ago
    Quoted from robin:

    has always been that way:

    Ah, gotcha

    Quoted from robin:

    I renamed your topic manually

    Many thanks

    #177 62 days ago

    I like the new features and look, but since the update, I’ve had a problem with posts un-draining. After draining a post, if I leave the topic and come back, the posts I drained are back. If I click the drain button again, the “outlane save” message comes up. I’m using current iOS. Any ideas? Thanks

    #178 61 days ago

    I'm unable to quote from highlighted text. Still using the original view. Firefox 60.0.2 Tracking protection on, no special permissions, no change from how I viewed before the update.

    #179 61 days ago

    A couple problems here since the update:

    1) I can't see embedded YT videos.
    2) I can't upvote or downvote posts.

    Chrome on Windows.

    Anyone else?

    #180 61 days ago

    I can't attach images to posts in long threads anymore.

    eg. https://pinside.com/pinball/forum/topic/space-station-club-members-only/page/47 I can't attach images, nothing shows up:
    pasted_image (resized).png

    eg. https://pinside.com/pinball/forum/topic/space-station-club-members-only/page/4 works fine (and this thread).
    pasted_image (resized).png

    [edit: Hmmm.... then page 48 works too... 45, 46, and 47 don't though... ]

    #181 61 days ago
    Quoted from robin:

    I've seen it too. Not sure why it does that yet. I think it only happens when you're not logged in, right?

    Now that you mention it, I believe so, yes. Though over the past week, I haven’t seen any of these errors. I’ll report back here if I encounter them again.

    Thanks!

    #182 60 days ago
    Quoted from Bellagio:

    I like the new features and look, but since the update, I’ve had a problem with posts un-draining. After draining a post, if I leave the topic and come back, the posts I drained are back. If I click the drain button again, the “outlane save” message comes up. I’m using current iOS. Any ideas? Thanks

    Thanks, this has now been fixed.

    Posts were draining correctly, but the view did not reflect this (did not actually hide them).

    Quoted from VacFink:

    I'm unable to quote from highlighted text. Still using the original view. Firefox 60.0.2 Tracking protection on, no special permissions, no change from how I viewed before the update.

    Quoted from stevevt:

    A couple problems here since the update:
    1) I can't see embedded YT videos.
    2) I can't upvote or downvote posts.
    Chrome on Windows.
    Anyone else?

    Quoted from ajfclark:

    I can't attach images to posts in long threads anymore.
    eg. https://pinside.com/pinball/forum/topic/space-station-club-members-only/page/47 I can't attach images, nothing shows up:

    eg. https://pinside.com/pinball/forum/topic/space-station-club-members-only/page/4 works fine (and this thread).

    [edit: Hmmm.... then page 48 works too... 45, 46, and 47 don't though... ]

    I believe this was all caused by one issue, which I just fixed. Please confirm. Thanks for reporting!

    #183 60 days ago
    Quoted from robin:

    Thanks, this has now been fixed.
    Posts were draining correctly, but the view did not reflect this (did not actually hide them).

    I believe this was all caused by one issue, which I just fixed. Please confirm. Thanks for reporting!

    Both of my problems (up/downvoting and embedded YT videos) are now resolved. Thanks!

    #185 60 days ago
    Quoted from Rascal_H:

    these embedded videos I just get a black square.

    Hmmm, they work on my S8 chrome browser

    #186 59 days ago
    Quoted from robin:

    Thanks, this has now been fixed.
    Posts were draining correctly, but the view did not reflect this (did not actually hide them).

    I believe this was all caused by one issue, which I just fixed. Please confirm. Thanks for reporting!

    Yep, they stay drained now, thanks!

    #187 59 days ago
    Quoted from robin:

    I believe this was all caused by one issue, which I just fixed. Please confirm. Thanks for reporting

    Seems to work now. Thanks!

    #188 59 days ago
    Quoted from robin:

    Thanks, this has now been fixed.
    Posts were draining correctly, but the view did not reflect this (did not actually hide them).

    I believe this was all caused by one issue, which I just fixed. Please confirm. Thanks for reporting!

    Looks good here.

    #189 56 days ago

    If I scroll the pinside home page (on Chrome/Windows) I see ginormous flags next to each event - is this right?

    pasted_image (resized).png

    #190 53 days ago

    The little flag next to Pinsiders names has recently changed with this update.

    I can't tell what the flags are anymore. Canadian pinsiders look like they have a Japanese flag and UK/US pinsiders seem to have the same flag logo of just blue.

    Just an FYI
    Untitled.png

    #191 53 days ago
    Quoted from TheHueManatee:

    The little flag next to Pinsiders names has recently changed with this update.
    I can't tell what the flags are anymore. Canadian pinsiders look like they have a Japanese flag and UK/US pinsiders seem to have the same flag logo of just blue.
    Just an FYI

    It appears all fixed now.

    #192 53 days ago

    Hi robin
    (I did not read all the (so far 191) posts) --- I was used to "I post a JPG - and a second JPG and a third JPG in one post --- and they were shown in that order". In the new pinside I sometimes see after posting: 1-3-2 or 3-1-2 or 2-1-3 (order) Greetings Rolf

    #193 53 days ago
    Quoted from TheHueManatee:

    It appears all fixed now.

    It now seems that the flag/country icon bug is acting up again.
    Untitled.jpg

    #194 52 days ago
    Quoted from TimeBandit:

    Yes, yes, I know this just sounds like I want my achievement points, like a whiny kid, haha, but when that new achievement "part of the furniture" dropped, I'm pretty sure the points were not consistently added to totals across the user base.

    Totals still don't look to have updated correctly.

    #195 50 days ago

    I know this is nit-picky, and I really appreciate all the work that goes into this site, but a minor change in they way quotes are hidden could be helpful. Increase the number of lines threshhold by one where the fade/more line is inserted, but don't change the way it's displayed. This will avoid the case where expanding the "more" results in replacing "more" with the single hidden line. I hope my description is clear, but see post #191 above for an example.

    #196 47 days ago

    Hi robin. Sorry, I think I found another bug in the blockquote code.

    My post here doesn't display an expand option and truncates the quote: https://pinside.com/pinball/forum/topic/space-station-club-members-only/page/48#post-4473514

    pasted_image (resized).png

    #197 41 days ago

    Robin I found a bug for you. In any topic, clicking on a pinsiders avatar to now click on the top left image to see their "portfolio" , scroll down to archived ads and click. Brings up an error every time.
    -Mike

    Screenshot_2018-07-07-11-08-21 (resized).png
    #198 39 days ago
    Quoted from rolf_martin_062:

    Hi robin
    (I did not read all the (so far 191) posts) --- I was used to "I post a JPG - and a second JPG and a third JPG in one post --- and they were shown in that order". In the new pinside I sometimes see after posting: 1-3-2 or 3-1-2 or 2-1-3 (order) Greetings Rolf

    Photos are now sorted in order of their filename (which makes a lot more sense than just a random order).

    Quoted from TheHueManatee:

    It now seems that the flag/country icon bug is acting up again.

    Which browser and OS is that on? The flags have been changed to SVG images so they appear sharp on all devices (and load faster too!)

    Quoted from TimeBandit:

    Totals still don't look to have updated correctly.

    Sorry, achievements update is still a Work in Progress.

    Quoted from Grizlyrig:

    Robin I found a bug for you. In any topic, clicking on a pinsiders avatar to now click on the top left image to see their "portfolio" , scroll down to archived ads and click. Brings up an error every time.
    -Mike

    Sorry, I'm not sure I'm following the step of visiting someone's profile and then scrolling down to "archived ads". Your screenshot is a forum topic. Can you please clarify?

    #199 39 days ago
    Quoted from robin:

    Which browser and OS is that on? The flags have been changed to SVG images so they appear sharp on all devices (and load faster too!)

    Edit: just noticed on my PC running Mozilla Firefox that it's fine. Same with my android device running Mozilla Firefox. All good now!

    #200 39 days ago
    Quoted from robin:

    Photos are now sorted in order of their filename (which makes a lot more sense than just a random order).

    omg thank you. No more uploading one. image. at. a. time. to force a sense of order.

    Promoted items from the Pinside Marketplace
    $ 20.00
    Lighting - Other
    Professor Pinball
    $ 7,199.00
    Pinball Machine
    Operation Pinball
    $ 179.99
    $ 5.00
    $ 19.95
    From: $ 99.99
    $ 259.99
    From: $ 15.00
    Electronics
    nvram.weebly.com
    € 159.00
    Cabinet - Toppers
    FlipperLED
    From: $ 42.00
    Cabinet - Shooter Rods
    ModFather Pinball Mods
    $ 39.00
    Playfield - Toys/Add-ons
    Lermods
    $ 18.99
    Eproms
    Matt's Basement Arcade
    $ 15.00
    Playfield - Decals
    Metal-Mods
    $ 35.00
    Cabinet - Decals
    Bright Lights Pinball
    $ 6,995.00
    Pinball Machine
    Flip N Out Pinball
    $ 27.99
    Lighting - Interactive
    Lee's Parts
    $ 7.65
    Cabinet Parts
    Third Coast Pinball
    $ 999.00
    Flipper Parts
    Mircoplayfields
    From: $ 42.00
    Cabinet - Shooter Rods
    ModFather Pinball Mods
    From: $ 9.99
    Eproms
    Matt's Basement Arcade
    From: $ 42.00
    Cabinet - Shooter Rods
    ModFather Pinball Mods
    $ 239.99
    $ 15.00
    There are 220 posts in this topic. You are on page 4 of 5.

    Hey there! Got a moment?

    Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside