(Topic ID: 261978)

Pages load super slow when logged in


By o-din

56 days ago



Topic Stats

  • 15 posts
  • 4 Pinsiders participating
  • Latest reply 53 days ago by o-din
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

No games have been linked to this topic.

    Topic Gallery

    There have been 4 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

    IMG_9816 (resized).PNG
    NjYQSLM.gif
    giphy.gif
    source.gif

    #1 56 days ago

    <type your bug report here - please try to be as concise as possible!>

    If I'm using Windows at work or my Mac at home with various browsers, logged out, Pinside pages load very fast, once I try to login and thereafter, they load super slow, sometimes up to 15 seconds to even start loading the front forum page. Front page loads instantly when not logged in.

    This has been going on for a few weeks now. Have cleared browsers and nothing changes. Logged out pages load fast, logged in they load at a snail's pace.

    --------------------------------
    Your browser/os information:
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.130 Safari/537.36 (this will help us make sense of your bug report)

    #2 55 days ago

    Now on Safari 11.1.2 thru my blazing fast home internet.

    Prior to logging in, Pinside pages loading like-

    giphy.gif

    After logging in, more like-

    source.gif

    #3 53 days ago

    Now trying Firefox 73.0. Same thing.

    Mozilla molasses bump!

    NjYQSLM.gif
    #4 53 days ago

    Is anybody else having this issue? Has anybody read this thread at all?

    #5 53 days ago

    I am not experiencing any super slowness (same speed logged or not logged in) Ipad - Safari browser

    #6 53 days ago
    Quoted from PinRob:

    I am not experiencing any super slowness (same speed logged or not logged in) Ipad - Safari browser

    Weird. I don't have a tablet or smart phone, but it is doing it on every desktop I use. Two Windows computers at work and my Mac at home. Seems to be worst when refreshing the front page of the forum.

    It's like AT+T is in charge of my account now and as soon as I log in my speed gets throttled way back. Wonder if mine is the only one.

    Thanks for responding Rob, I was kind of feeling this thread was in the land of crickets.

    Edit- I don't use AT+T. I've got super high speed cable internet at home.

    #7 53 days ago

    Most pics in threads aren't loading for me today.
    I'm on an old iPhone.

    #8 53 days ago
    IMG_9816 (resized).PNG
    #9 53 days ago
    Quoted from onemoresean:

    Most pics in threads aren't loading for me today.
    I'm on an old iPhone.

    This has been going on for weeks. It's not so much pictures loading, but trying to open a page, especially the front page. Not every time but most times. Always works super fast when logged out.

    When I do it just stays on the last page for quite a while, and once it does start to load, it all comes up pretty fast.

    #10 53 days ago
    Quoted from o-din:

    This has been going on for weeks. It's not so much pictures loading, but trying to open a page, especially the front page. Not every time but most times. Always works super fast when logged out.
    When I do it just stays on the last page for quite a while, and once it does start to load, it all comes up pretty fast.

    I saw your post but don't have anything helpful to add. My connection here has been at the same fast refresh as ever.

    This may not help but check it out: http://techgenix.com/10-ways-troubleshoot-dns-resolution-issues/

    #11 53 days ago

    Thanks. I read all that, but what doesn't make sense is how it only happens when I'm logged in to Pinside.

    When logged out I can browse the entire site as fast as can be. It's like my user account itself has some kind of bug.

    #12 53 days ago
    Quoted from o-din:

    Thanks. I read all that, but what doesn't make sense is how it only happens when I'm logged in to Pinside.
    When logged out I can browse the entire site as fast as can be. It's like my user account itself has some kind of bug.

    Hmm. Maybe your freewheeling comments are being "de-emphasized" FB censorship-style

    Nahh... have you written Robin about it?

    #13 53 days ago
    Quoted from Manic:

    Hmm. Maybe your freewheeling comments are being "de-emphasized" FB censorship-style

    The thought had crossed my mind. lol.

    Quoted from Manic:

    Nahh... have you written Robin about it?

    Not yet. I was hoping this might get some kind of response or resolution through this thread. If nobody else is experiencing this phenomenon, then it must indeed be my user account has gotten buggy. Nothing else makes sense.

    Other options would be to stop logging in. Or have two screens open on two different browsers, one logged in, one not. Or only log in when extremely necessary.

    Or close my account and start another. I had to do that when my paypal account got buggy. Or just close the account period.

    #14 53 days ago
    Quoted from o-din:

    The thought had crossed my mind. lol.

    Not yet. I was hoping this might get some kind of response or resolution through this thread. If nobody else is experiencing this phenomenon, then it must indeed be my user account has gotten buggy. Nothing else makes sense.
    Other options would be to stop logging in. Or have two screens open on two different browsers, one logged in, one not. Or only log in when extremely necessary.
    Or close my account and start another. I had to do that when my paypal account got buggy. Or just close the account period.

    Yeah everything you said sounds like too much work. Just write Robin... he'll fix it as he prides himself on keeping this place running smooth and constantly adding new features. The batch feature to "unvisit" is particularly helpful if you've peeked into too many threads after a while.

    Good luck O-man!

    #15 53 days ago

    Thanks buddy!

    I think I'm just going to log out for a while and play some pinball. I'm sure eventually Robin might see this thread being it is in the website bug subforum. If not I might send him a message. It really surprised me to find out I'm the only one experiencing this. But two days with no response led me to believe I am. My Pinside cache must be overloaded by now.

    Promoted items from the Pinside Marketplace
    $ 49.99
    Playfield - Toys/Add-ons
    Lighted Pinball Mods
    From: $ 100.00
    Cabinet - (Alt) Translites
    Maple Street Sign Shop
    From: $ 179.99
    Lighting - Led
    Comet Pinball
    $ 99.99
    Lighting - Other
    Lighted Pinball Mods
    $ 76.95
    Cabinet - Shooter Rods
    Super Skill Shot Shop
    $ 24.95
    Playfield - Toys/Add-ons
    ULEKstore
    $ 200.00
    Gameroom - Decorations
    Maple Street Sign Shop
    $ 42.00
    Playfield - Toys/Add-ons
    ModFather Pinball Mods
    $ 30.00
    Apparel - Men
    Pinball Haus
    $ 159.95
    Lighting - Led
    Pin Stadium Pinball LEDs
    $ 15.00
    Playfield - Decals
    Metal-Mods
    $ 79.99
    Cabinet - Armor And Blades
    PinGraffix Pinside Shop
    $ 40.00
    Lighting - Other
    Funhouse Custom Lamp Out of stock
    Professor Pinball
    $ 9.99
    Eproms
    Matt's Basement Arcade
    $ 69.99
    Playfield - Toys/Add-ons
    Lighted Pinball Mods
    $ 29.50
    Playfield - Plastics
    Pinball Haus
    $ 29.25
    Cabinet - Armor And Blades
    The MOD Couple
    $ 6,995.00
    Pinball Machine
    Great American Pinball
    $ 5.00
    Playfield - Decals
    Pinball Haus
    $ 89.99
    $ 7,599.00
    Pinball Machine
    Little Shop Of Games
    From: $ 42.00
    Cabinet - Shooter Rods
    ModFather Pinball Mods
    From: $ 22.95
    Cabinet - Shooter Rods
    Super Skill Shot Shop
    From: $ 99.99
    Cabinet - Other
    Lighted Pinball Mods

    Hey there! Got a moment?

    Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside