(Topic ID: 183454)

No solenoids fire?


By illegalpizza12

3 years ago



Topic Stats

  • 5 posts
  • 3 Pinsiders participating
  • Latest reply 3 years ago by vid1900
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

  • Stars Stern Electronics, 1978
#1 3 years ago

i just replaced the mpu in my stern stars but none of the coils fire but all switches are working fine game also boots with all 7 flashes

#2 3 years ago

double check your connectors and board headers and then break out your dmm and check fuses and power. Check under playfield fuses too.

#3 3 years ago

ive checked all that thats whats confusing me i get all the right voltages and fuses are good. when i short them on the solenoid driver board they fire just not when they are supposed to when hit with the ball

#4 3 years ago

did you swap eproms from the original mpu ? Also make sure the switches are the right ones reporting in the switch test. IE: Make sure switch 1 is actually switch 1 etc etc

#5 3 years ago

Do they fire in test mode?

Do all the switches read the right number in test mode?

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 45.00
Displays
PinballSolutions.eu
From: $ 15.00
$ 119.95
Boards
Allteksystems
$ 149.95
Boards
Allteksystems
$ 5.00
Playfield - Decals
Doc's Pinball Shop
$ 9.00
Cabinet Parts
Third Coast Pinball
$ 6.00
Cabinet - Other
Siegecraft Electronics
$ 149.00
From: $ 140.00
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
$ 44.99
Electronics
PinballElectronics.com
$ 28.00
Playfield - Decals
Pinball Mod Co.
$ 18.95

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside