(Topic ID: 145932)

Need some help, installing Color DMD on TSPP!!


By rai

3 years ago



Topic Stats

  • 63 posts
  • 18 Pinsiders participating
  • Latest reply 3 years ago by QuarterGrabber
  • Topic is favorited by 6 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 16 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

board.jpeg
image_2.jpeg
image_1.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image_2.jpeg
image_1.jpeg
image.jpeg
image_1.jpeg
image.jpeg
image_1.jpeg
image.jpeg
image_1.jpeg
image.jpeg

You're currently viewing posts by Pinsider gripwhip.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#29 3 years ago

Did you try moving this ColorDMD to one of your other machines and loading that ROM/Sigma driver and see if it works? It would eliminate the ColorDMD being the issue. The mark on the chip looks like glue or something that may have discolored from being hot.

#35 3 years ago

Yikes. So how exactly does this happen? It is not removing the high voltage cable and it hit the board?

#43 3 years ago

I am hoping this is just bad luck. I have a ColorDMD in my TSPP and LoTR with no issues. It is a great product and it is especially good on TSPP.

#45 3 years ago

Nope. I just disconnected the high voltage wire at both ends.

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 5.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
£ 80.00
Playfield - Decals
Sillyoldelf Mods
$ 45.00
Playfield - Toys/Add-ons
Sparky Pinball

You're currently viewing posts by Pinsider gripwhip.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside