(Topic ID: 240252)

Mustang GI stuck on low flicker, scoop lights in/out


By UNCgump

7 months ago



Topic Stats

  • 5 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 7 months ago by UNCgump
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 7 months ago

I have a good player's machine with an issue I can't figure out. Wonder if anyone can help. My GI and red lights on the back wall sometimes come in fully but are generally always at a low flicker (can't play with room lights off). My lights at the scoop come in and out. Wires look fine. Is there perhaps a poorly seated plug somewhere to explain this? I've looked all over and can't figure it out. Have not gotten out the multimeter...

#2 7 months ago

Bump

#3 7 months ago

It's happened on mine too. Reseat the plugs on the board under the playfield in front of the drops. For some reason they run the GI power thru it (Might be what controls the dimming).

#4 7 months ago

Thanks! Would not have figured that out on my own...

#5 7 months ago

Problem solved! Thanks! I wish I'd sorted this out months ago!

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 11.95
Playfield - Toys/Add-ons
ULEKstore
From: $ 129.10
Cabinet - Sound/Speakers
PinWoofer
From: $ 119.99
Lighting - Backbox
Rock Custom Pinball
4,200 (OBO)
Machine - For Sale
Milwaukee, WI
From: $ 99.99
Cabinet - Other
Lighted Pinball Mods
$ 25.00
Cabinet - Other
Pin Monk
From: $ 40.00
Lighting - Interactive
Professor Pinball
$ 40.00
Lighting - Other
Rock Custom Pinball
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
From: $ 248.85
Cabinet - Sound/Speakers
PinWoofer
From: $ 40.00
Lighting - Interactive
Professor Pinball
$ 10.00
Cabinet - Sound/Speakers
Gweem's Mods

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside