(Topic ID: 168810)

Mop no sound speaker panel


By mbarreira

4 years ago



Topic Stats

  • 3 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 4 years ago by mbarreira
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 4 years ago

Hi,good morning.
I have no sound on my Metallica Mop speaker panel.
All the sound is playing by the subwoofer with not so good quality and no bass.
To listen the soundtrack when i play the pin, i have to pump up the volume to 45-50 to have a reasonable amount of sound but always very poor quality.
Now waiting for the flipper fidelity but first need to repair this issue.
Anyone can help with this kind of problem?
Thank you

#2 4 years ago

Reseat all the connectors on the sound board in the upper right of the back box and see if it helps. Mine had done that a few times also

#3 4 years ago

Cant solve the problem reseating all the connectors.
Speakers from the backbox not working
Is it normal to just hear the sound with 45 on the volume?
Thank you

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 79.99
Cabinet - Armor And Blades
PinGraffix Pinside Shop
$ 68.50
Playfield - Toys/Add-ons
Lermods
$ 24.00
Playfield - Other
Pin Monk
$ 19.95
Playfield - Protection
SilverBall Designs
6,000 (Firm)
Machine - For Sale
Oakland, NJ
Trade
Machine - For Trade
Newbury, OH

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside