(Topic ID: 232799)

Mata Hari quit booting


By Nikrox2

1 year ago



Topic Stats

  • 49 posts
  • 9 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 year ago by mrm_4
  • Topic is favorited by 2 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 9 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

5EF81B63-104A-4A9E-B150-74234E535220 (resized).jpeg
B7695E15-4300-4B3F-8783-BC5F85C0AA01 (resized).jpeg
image (resized).jpg
851C1252-FC59-4C56-9E74-BEB5F9A77387 (resized).jpeg
8F8B11FB-F8FD-42E8-BEF2-F0FCB262EFFB (resized).jpeg
image (resized).jpg
image (resized).jpg
image (resized).jpg
image (resized).jpg

You're currently viewing posts by Pinsider rstrunks.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#7 1 year ago

Sounds like a connector issue. They are famous for causing these types of issues. I would check the upper connector on the right hand side of solenoid driver board.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 8.00
Electronics
Third Coast Pinball
$ 50.00
$ 149.00
From: $ 155.00
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
€ 3.95
Flipper Parts
Multigame
Trade
Sale Pending!
Milford, DE
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 30.00
Electronics
Third Coast Pinball
From: $ 45.00
Displays
PinballSolutions.eu

You're currently viewing posts by Pinsider rstrunks.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside