(Topic ID: 144926)

Marketplace Images not Appearing?

By markp99

6 years ago



Topic Stats

  • 5 posts
  • 5 Pinsiders participating
  • Latest reply 6 years ago by robin
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

No games have been linked to this topic.

    #1 6 years ago

    Was working as of last night. Today when I click on a Marketplace image, I get a blank black page. Page fwd/back controls are visible, just NO image. Adblockers turned off on pinside domain.

    Example: https://pinside.com/pinball/forum/topic/spider-man-red-le#post-2812219

    I can paste the MEDIUM and THUMB urls into a new tab to see those copies, but not terribly useful.

    https://img-s.pinside.com/market/be/medium/be3b5870b931760ee0c7289b81dbc90f67f91a05.jpg

    Anything I can do at my end to recover this function?

    Thanks

    mark

    Edit: I am able to see other marketplace images, for other machines, like this one: https://pinside.com/pinball/market/ad/27770

    #2 6 years ago

    I noticed the same thing. I thought it was just my browser acting wonky.

    #4 6 years ago

    +2

    #5 6 years ago

    Confirmed on my end too. I'm not sure what's going on here, seems to be a database problem. Stay tuned.

    Reply

    Wanna join the discussion? Please sign in to reply to this topic.

    Hey there! Welcome to Pinside!

    Donate to Pinside

    Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run without any 3rd-party banners or ads, thanks to the support from our visitors? Please consider a donation to Pinside and get anext to your username to show for it! Or better yet, become a Pinside+ member!