(Topic ID: 231102)

LED OCD Mini Addams Family

By BShing

2 years ago



Topic Stats

  • 5 posts
  • 4 Pinsiders participating
  • Latest reply 2 years ago by BShing
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 2 years ago

I’m having trouble programming my LED OCD for my Addams Family. It starts in default mode which does not look like an Addams in attract mode.

I open the software, turn on my game, select Addams from the menu and the connect. I get the message: led ocd firmware v30.
Read: reading settings from led ocd. Info watchdog is 193
Send: verified 64 profile brights 8 delays 64 lamp very successful
Pass through allows attract mode to look like it should.
No matter how I try to Save I just get: saving active settings
Reverts back to default mode when turned off

Any ideas?

Thanks,

Bob

#2 2 years ago

Send the creator an email...he's a great guy that provides wonderful service.
Sure it's something simple

#3 2 years ago
Quoted from transprtr4u:

Send the creator an email...he's a great guy that provides wonderful service.
Sure it's something simple

Yes I second that. helped me with my problem he sure seems to know his stuff.

#4 2 years ago
Quoted from BShing:

I’m having trouble programming my LED OCD for my Addams Family. It starts in default mode which does not look like an Addams in attract mode.
I open the software, turn on my game, select Addams from the menu and the connect. I get the message: led ocd firmware v30.
Read: reading settings from led ocd. Info watchdog is 193
Send: verified 64 profile brights 8 delays 64 lamp very successful
Pass through allows attract mode to look like it should.
No matter how I try to Save I just get: saving active settings
Reverts back to default mode when turned off
Any ideas?
Thanks,
Bob

Could you post the settings that you read back from it? Also, a picture of your installation?

Since passthrough seems to work, it sounds like the settings (that are only used when NOT in passthrough) may be messed up. It could, however, still be an installation problem where some of the cables didn't get moved from the power driver to the OCD.

#5 2 years ago

Solved! J-138 was still connected to the driver board, not the LED OCD. Now I need to install the G.I. board.

Thanks!

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside