(Topic ID: 250309)

junkyard - Boot Problem (led201)


By jimy_speedt

75 days ago



Topic Stats

  • 4 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 75 days ago by jimy_speedt
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

Topic Gallery

One image has been uploaded to this topic. (View topic image gallery).

8212ADD7-2C49-444E-88CD-5CDEDE398A43 (resized).jpeg

#1 75 days ago

Hi,

When I start the machine, it does not boot properly. The display stays black.

The CPU leds 201 and 203 do not boot correctly. Led201 stays solid from the beginning, and 203 stays black. After a while, led203 blinks very quickly then stops. Led201 stays solid in the meantime.

I have not done anything with G11, reseated the ASIC , G10 and U4

I removed all connectors but the power. Same issue. I assume the CPU as a problem, but I do not know what to look at.

Can someone help me, please ?
Thanks a lot
8212ADD7-2C49-444E-88CD-5CDEDE398A43 (resized).jpeg

#2 75 days ago

How many times does it blink? Check PinWiki for a description on the blink codes.

#3 75 days ago

It does not blink, it stays solid from de beginning.

#4 75 days ago

Sorry, my mistake. I had forgotten to reconnect the CPU after reseating the ICs. It is normal that the blanking could not boot properly. Thanks.

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 22.00
$ 89.99
Lighting - Led
Lighted Pinball Mods
$ 229.99
Lighting - Led
PinballBulbs
Wanted
Machine - Wanted
Brighton, CO

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside