(Topic ID: 217498)

Iron Maiden issues


By rvdv

1 year ago



Topic Stats

  • 2,186 posts
  • 299 Pinsiders participating
  • Latest reply 6 days ago by NeilMcRae
  • Topic is favorited by 129 Pinsiders

You

Topic Gallery

There have been 276 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

IMG_20191026_121732 (resized).jpg
AE80355F-5C88-4F47-ACF9-CD1947559B71 (resized).jpeg
IMG_2459 (resized).jpg
C4C11B34-E040-48CA-92DC-99801E773D7D (resized).jpeg
IM right ramp fix (resized).jpg
IMG_2220 (resized).JPG
IMG_2219 (resized).JPG
IMG_2218 (resized).JPG
newton-ball-unscrew (resized).jpg
7728A7C8-BFD1-44AB-83AB-91CB1B9128EB (resized).jpeg
A24B7A39-59AD-45C4-8CA2-27C135D501F3 (resized).png
MVIMG_20190818_220245 (resized).jpg
image (resized).png
IMG_9941 (resized).jpg
IMG_9939 (resized).jpg
MVIMG_20190817_233035 (resized).jpg

Topic index (key posts)

9 key posts have been marked in this topic

Post #96 sarcophagus switch fix. Posted by DG_Amuse (1 year ago)

Post #434 Black t-moulding pictured to replace stock banana yellow. Posted by Strummy (1 year ago)

Post #597 Stern fix for Newton Ball issues on LE Posted by Fytr (1 year ago)

Post #887 Fix for fast balls not registering on upper loop Posted by PinNin (1 year ago)

Post #1039 Picture of factory fix for bad mummy newton ball on Prem/LE Posted by RA77 (1 year ago)

Post #1343 Fix for fast balls leaving wireforms Posted by Kevlar (1 year ago)

Post #1452 Shim method to get auto launch to work nearly 100% Posted by hank35 (1 year ago)

Post #1713 How to fix auto launch forever. Posted by NeilMcRae (10 months ago)


Topic indices are generated from key posts and maintained by Pinside Editors. For more information, or to become an editor yourself read this post!

You're currently viewing posts by Pinsider tryton1000.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#790 1 year ago

Can anyone chime in on this issue. When I shoot a ball into the Sarcophagus lock, it just dumps the ball down into the ramp. I have checked the motor and switches and they seem good.. any advise?

#792 1 year ago
Quoted from Chitownpinball:

I would re-install the software on the game. Do a complete with confirm or whatever.

I found the issue, it was the switch in the front #40 right next to the captive ball. I have adjusted it to work, but now the ball kinda gets hung up on it. What shitty switches.

2 weeks later
#897 1 year ago
Quoted from zaki:

anyone have this issue. i just updated to new IM code. left sling repeatedly firing 20 times when hit. has to be software issue. worked fine yesterday.

mine is doing the same thing! code issue for sure..

#922 1 year ago

Just an update.. The code did in fact change something with the Sensitivity of the left sling. Regapped and now it's fine..

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 6.00
Playfield - Protection
Pin Monk

You're currently viewing posts by Pinsider tryton1000.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside