(Topic ID: 217498)

Iron Maiden issues


By rvdv

1 year ago



Topic Stats

  • 2,200 posts
  • 299 Pinsiders participating
  • Latest reply 13 days ago by Riffbear
  • Topic is favorited by 129 Pinsiders

You

Topic Gallery

There have been 276 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

IMG_20191026_121732 (resized).jpg
AE80355F-5C88-4F47-ACF9-CD1947559B71 (resized).jpeg
IMG_2459 (resized).jpg
C4C11B34-E040-48CA-92DC-99801E773D7D (resized).jpeg
IM right ramp fix (resized).jpg
IMG_2220 (resized).JPG
IMG_2219 (resized).JPG
IMG_2218 (resized).JPG
newton-ball-unscrew (resized).jpg
7728A7C8-BFD1-44AB-83AB-91CB1B9128EB (resized).jpeg
A24B7A39-59AD-45C4-8CA2-27C135D501F3 (resized).png
MVIMG_20190818_220245 (resized).jpg
image (resized).png
IMG_9941 (resized).jpg
IMG_9939 (resized).jpg
MVIMG_20190817_233035 (resized).jpg

Topic index (key posts)

9 key posts have been marked in this topic

Post #96 sarcophagus switch fix. Posted by DG_Amuse (1 year ago)

Post #434 Black t-moulding pictured to replace stock banana yellow. Posted by Strummy (1 year ago)

Post #597 Stern fix for Newton Ball issues on LE Posted by Fytr (1 year ago)

Post #887 Fix for fast balls not registering on upper loop Posted by PinNin (1 year ago)

Post #1039 Picture of factory fix for bad mummy newton ball on Prem/LE Posted by RA77 (1 year ago)

Post #1343 Fix for fast balls leaving wireforms Posted by Kevlar (1 year ago)

Post #1452 Shim method to get auto launch to work nearly 100% Posted by hank35 (1 year ago)

Post #1713 How to fix auto launch forever. Posted by NeilMcRae (11 months ago)


Topic indices are generated from key posts and maintained by Pinside Editors. For more information, or to become an editor yourself read this post!

You're currently viewing posts by Pinsider cerberusdog.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#1147 1 year ago

I have spent two hours looking through forum so if this had an answer I apologize. My IM Premium has a guardian diverter gate that is binding on something. There seems to be front to back play in the gate. I don't know if that is acceptable or not. Screws are tight. Seems to be grease from Stern on rotating pin that raises and lowers gate. The gate seldom rises in game play. No different in test mode. When I "help" the gate up after activating on test mode I can feel a click in three places as it goes up. I don't know of there is a burr somewhere inhibiting rise. Shutting of the gate seems to be no issue usually but occasionally the motor keeps trying to go more but the gate seems down. The pointed extensions at the gate lower edges are safely in their holes so they seem lined up. Anyone had this issue and know a fix? Thanks is advance.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 7,599.00
Pinball Machine
Classic Game Rooms
$ 18.00
Cabinet - Decals
Top-Notch Target Shields

You're currently viewing posts by Pinsider cerberusdog.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside