(Topic ID: 243890)

Inserts flicker when solenoids fire


By lowbeau67

6 months ago



Topic Stats

  • 9 posts
  • 4 Pinsiders participating
  • Latest reply 6 months ago by lowbeau67
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 6 months ago

Just started happening today. Silverball mania . any suggestions on what is causing this. Thx

#2 6 months ago

Incandescent in all control lights also.

#3 6 months ago

All inserts flicker? What about backbox? First guess is bad connector J1 on rectifier board.

#4 6 months ago

Thx for the reply. Will check connector. Yeah no flicker on
GI or backbox.

#5 6 months ago

Do you have a DMM? Test the voltage at the rectifier board on TP1.

#6 6 months ago
Quoted from FatPanda:

Do you have a DMM? Test the voltage at the rectifier board on TP1.

yes and i will do that when i pull it out of lineup to get at backbox. will report
back . thank you.

#7 6 months ago

So fired it up when I got home from work before
I got my lift to pull it out of lineup and it's just fine now.

Haha so if it pops back up i will investigate it. Thx for
the replies.

#8 6 months ago

Bad EOS on flippers? Loose or burned GI wires on the Power Supply connectors?

#9 6 months ago

Didnt dig into it because its been working fine.
when it starts to do it again and i know it probably
will i will investigate .

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 30.00
Electronics
Third Coast Pinball
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
€ 3.95
Flipper Parts
Multigame
$ 21.00
From: $ 10.00
Electronics
Third Coast Pinball
From: $ 45.00
Displays
PinballSolutions.eu
$ 149.00

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside