(Topic ID: 187336)

HS2 sound/display/flipper issues


By Jeewiz13

2 years ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 2 years ago by MustangPaul
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

You're currently viewing posts by Pinsider Jeewiz13.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#1 2 years ago

I had a problem with my upper flipper not working consistently. So I replaced a tip102 and a 1n4403 for the upper flipper and when I put it back in, it made a wierd sound from ​the speakers and my dmd looked corrupt. Also the upper right flipper locked on.

I doubled check my solder work and it was spot on. When I disconnect the ribbon cable, the displays work correctly and the flippers work correctly. I doubled checked my ribbon cable and connectors, all good connections.

I had a replacement sound board (untested) and switched the Rom over. The sound doesn't work but the display is fine and game works fine as well. So...

What could have made my sound board crap out?
Where can I download a Rom to test to see if mine is now corrupt? Planetary and ipdb don't have sound ROMs.

Otherwise, flipper seems fixed. Just no sound now.

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 130.20
Cabinet - Sound/Speakers
PinWoofer
$ 16.50
Lighting - Led
Lermods
$ 11.00
Electronics
Yorktown Parts and Equip

You're currently viewing posts by Pinsider Jeewiz13.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside