(Topic ID: 257609)

Help troubleshoot Night Rider

By Drain1

2 years ago



Topic Stats

  • 5 posts
  • 4 Pinsiders participating
  • Latest reply 2 years ago by Drain1
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

No games have been linked to this topic.

    You're currently viewing posts by Pinsider drain1.
    Click here to go back to viewing the entire thread.

    #1 2 years ago

    Help. Old time EM guy trying to help a friend get his free Night Rider working. Game is at his loc, half hour away. Have installed new rectifier board at the transformer and all voltages are there. Game has a Stern "100" MPU board. I get a flicker then 7 flashes on the LED....with a longish pause after the first and second flash. No further boot-up, but I do have GI lights and the first press of the test button seems to go into lamp test. No displays working at all. Where do I go from here?....SDB?
    Bob, In Vt.

    #5 2 years ago

    Thanks all for the responses so far......will have owner check fuse on underside/flippers, also make sure a ball is in place anyways. test button has no effect after first press to go into lamp test. Will also reseat connectors. Is there a test point on the displays to look for 190v?
    Bob/Vt

    You're currently viewing posts by Pinsider drain1.
    Click here to go back to viewing the entire thread.

    Reply

    Wanna join the discussion? Please sign in to reply to this topic.

    Hey there! Welcome to Pinside!

    Donate to Pinside

    Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run without any 3rd-party banners or ads, thanks to the support from our visitors? Please consider a donation to Pinside and get anext to your username to show for it! Or better yet, become a Pinside+ member!