(Topic ID: 259042)

Haunted House Gi help


By Aflacjack

53 days ago



Topic Stats

  • 8 posts
  • 4 Pinsiders participating
  • Latest reply 43 days ago by Aflacjack
  • Topic is favorited by 1 Pinsider

You

Linked Games

#1 53 days ago

I just got this game today. I am puzzled by what has happened. I was changing some of the Led’s on the main playfield with the game on, like I have done in dozens of machines. When I was getting the led out of the lower left pop bumper, all the GI went out. I have checked all the fuses and all test good. The game plays like it should, but also no sound when scoring, just the music playing. Any help with what I could have done? Thanks in advance.

#2 53 days ago

Haunted house has a ton of fuses... Check the ones on the bottom of the playfield.

#5 44 days ago

Could be a bad bridge rectifier, broken wire, bad fuse holder. Be worth checking.

#6 44 days ago

Check the relay, I bet you bumped one and did not realize it.

#7 44 days ago

Is the tilt light lit? Are there any broken wires on the relays near the hinge?

#8 43 days ago

I will check all those. I bet it has to do with the light falling apart in my hand and the effort to get it out of the pop bumper. Ugh gotta love Gottlieb.

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 10.00
Playfield - Toys/Add-ons
Toast-Mach1 Mods Shop
2,200
Machine - For Sale
Itasca, IL
1,999 (Firm)
Sale Pending!
Richfield, MI
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 339.00
5,450 (OBO)
Machine - For Sale
Zemst
$ 279.95
Cabinet - Toppers
COINTAKER.COM
$ 1,099.00
Flipper Parts
Mircoplayfields
Wanted
Machine - Wanted
Manchester, PA
$ 159.95
Lighting - Led
Pin Stadium Pinball LEDs
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside