(Topic ID: 303741)

Ghostbusters Pro Ramp and Targets Not working

By ZanDemon

9 months ago



Topic Stats

  • 4 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 9 months ago by eyeamred2u
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 9 months ago

Hi everyone, thank you if anyone can help with this issue... Currently the left ramp is not registering a shot through it. Also the Library Target and GHOST target aren't registering hits to them. I am guessing they are all connected somehow, but I don't know exactly where to look for this. Any help or direction in what to possibly look for or where to start would be very appreciated!

I would love to have a tech look at it, but I am located in a small town in Alaska and that's not really an option.

Thanks,

Dan

#2 9 months ago
Quoted from ZanDemon:

Hi everyone, thank you if anyone can help with this issue... Currently the left ramp is not registering a shot through it. Also the Library Target and GHOST target aren't registering hits to them. I am guessing they are all connected somehow, but I don't know exactly where to look for this. Any help or direction in what to possibly look for or where to start would be very appreciated!
I would love to have a tech look at it, but I am located in a small town in Alaska and that's not really an option.
Thanks,
Dan

Do you have the manual? Have you looked under the playfield for a broken wire? Have you places the game into switch test and see if the switches register on the screen?

1 week later
#3 9 months ago
Quoted from eyeamred2u:

Do you have the manual? Have you looked under the playfield for a broken wire? Have you places the game into switch test and see if the switches register on the screen?

I don't see any broken wires, but that doesn't mean there isn't one. The switch test shows that all of these aren't working. I believe I have the manual but I could also find it online if need be.

Is that the best guess that a wire is broken somewhere?

Dan

#4 9 months ago
Quoted from ZanDemon:

I don't see any broken wires, but that doesn't mean there isn't one. The switch test shows that all of these aren't working. I believe I have the manual but I could also find it online if need be.
Is that the best guess that a wire is broken somewhere?
Dan

No, I would break out the multimeter and check the switches for continuity. I just replaced 3 switches on my GB that had failed. They are usually wired Normally Open, so closing them makes the circuit. An easy switch to test.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 59.99
Cabinet - Shooter Rods
Pinball Shark
$ 54.99
Cabinet - Shooter Rods
Lighted Pinball Mods
$ 299.95
Lighting - Led
Pin Stadium Pinball Mods
$ 5.00
Cabinet - Other
Pin Monk
$ 16.00
$ 16.50
Lighting - Led
Lermods
7,750
Sale Pending! Machine - For Sale
Los Gatos, CA
From: $ 149.00
Playfield - Toys/Add-ons
Sparky Pinball
$ 15.00
Cabinet - Sound/Speakers
Gweem's Mods
$ 29.95
$ 36.95
Playfield - Plastics
Hookedonpinball.com
$ 49.99
Cabinet - Shooter Rods
Pinball Shark
$ 649.95
Lighting - Led
Pin Stadium Pinball Mods
$ 99.99
Lighting - Other
Lighted Pinball Mods
$ 63.99
Cabinet - Other
Cento Creations

Reply

Wanna join the discussion? Please sign in to reply to this topic.

Hey there! Welcome to Pinside!

Donate to Pinside

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run without any 3rd-party banners or ads, thanks to the support from our visitors? Please consider a donation to Pinside and get anext to your username to show for it! Or better yet, become a Pinside+ member!