(Topic ID: 192545)

Ghostbusters pro node update fails


By Guidotorpedo

2 years ago



Topic Stats

  • 3 posts
  • 3 Pinsiders participating
  • Latest reply 2 years ago by Tempest
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 2 years ago

Ghostbusters pro.... Game fails the node update at power up. Doesn't get past the "1" node. 9v led on spike board does flicker lightly a couple times. Help?

The transmitter led on the spike board flickers, but the receiver led does not. This is a sort of earlier pro (not too early), where I had to add an insulator at the left scoop. That all looks sound.... I do not think that's the issue.

Thanks
Mike

#2 2 years ago

I had an issue with my node board and it ended up being one of the pins in the big square molex connector between the head and playfield wasn't fully inserted and was making intermittent contact. It is something easy to check.

#3 2 years ago

Looks like I'm having the same problem with my KISS LE. I'll be following this closely. Good luck!

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 69.99
Playfield - Toys/Add-ons
Lighted Pinball Mods
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
From: $ 15.00
Playfield - Toys/Add-ons
Meph's Mods
From: $ 42.00
Cabinet - Shooter Rods
ModFather Pinball Mods
Wanted
Machine - Wanted
North Andover, MA
Wanted
Machine - Wanted
Monument, CO

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside