(Topic ID: 232698)

Flippers test ok, but not in game


By 2pupPinz

1 year ago



Topic Stats

  • 5 posts
  • 4 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 year ago by 2pupPinz
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 1 year ago

Looking for help for my TOTAN. What might cause flippers to test good, but during game play, flipper buttons do not activate the flipper. I did a pcb swap out prior to this to problem solve another pcb issue, but this is new. I have double checked connections on mpu J212 and tried two different ribbon cables. Any advice would be appreciated!

#2 1 year ago

Check your connections on the fliptronics board and verify you have voltage to the flipper switches

#3 1 year ago

Whatever change you made, reverse it and see if problem changes/ goes away.

#4 1 year ago

Did you check the flipper buttons in switch edge test?

#5 1 year ago

Thanks for all your suggestions they did help me go back and recheck the already checked seatings. J 139 was off one pin, and after checking continuity on flipper optos, I put those back incorrect as well and fixed those too. Its a bitch being blind lmao. If you have good eyesight, thank the heavens above.

Promoted items from the Pinside Marketplace
6,975 (OBO)
Sale Pending!
Johnson City, TN
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside