(Topic ID: 235536)

Flash. Boots to audit mode. Code 4040 instead of game #1486.

By Onevox

2 years ago


Topic Heartbeat

Topic Stats

  • 31 posts
  • 8 Pinsiders participating
  • Latest reply 2 years ago by slochar
  • Topic is favorited by 1 Pinsider

You

Linked Games

No games have been linked to this topic.

    Topic Gallery

    View topic image gallery

    Screen Shot 2019-03-19 at 10.54.13 AM (resized).png
    IMG_3253 (resized).jpg
    IMG_3252 (resized).jpg
    Driver (resized).jpg
    MOSFETs (resized).jpg
    MPU (resized).jpg
    RAM Right (resized).JPG
    ROM Left (resized).jpg
    ROM Right (resized).JPG
    HSsoundROM (resized).JPG

    You're currently viewing posts by Pinsider uofmer.
    Click here to go back to viewing the entire thread.

    #8 2 years ago

    I just got my Flash running - had a bad IC (7410) on the MPU that was keeping me from booting. Now I noticed that the sound board test button does what yours does - just does one tone. I can run the diagnostics and get the different sound effects, but how did you get your test button to work??
    It's 40 degrees in the garage so my troubleshooting might have to wait until it warms up a bit here!

    1 week later
    #13 2 years ago

    you can try pincoders roms (here on this forum https://pinside.com/pinball/forum/topic/new-williams-system-6-in-game-test-roms and the ROMs are at http://pincoder.reversion.ca/). I used them to get my Flash mostly working. At least it will give you a warm fuzzy that your ram and nvram are working. I also used the lamp ROM to test out all the lamps. You have to blow a 2716 for each test, but it helps to just test one part at a time...

    You're currently viewing posts by Pinsider uofmer.
    Click here to go back to viewing the entire thread.

    Hey there! Got a moment?

    Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside