(Topic ID: 129978)

F14 GI Out! Help?


By kilmarnock1350

3 years ago



Topic Stats

  • 3 posts
  • 3 Pinsiders participating
  • Latest reply 3 years ago by hawkeye11
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 2 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

GI.jpg
IMG_4824.JPG

#1 3 years ago

Help! Lost all my GI on the lower half of play field. Slings, drains, upper left flipper, left side 'yogav' flasher GI, and lower TOMCAT target GI, and the radar. Everything else is working.

Is the GI one circuit that goes around or multiple that maybe one entire circuit is out? Where is the GI Fuse? back box works 100%. Couldn't find fuse info in the schematics.

Thanks for any info!

IMG_4824.JPG
#2 3 years ago

There are 4 GI fuses in the backbox, in a bank right underneath the power supply board. I've circled them in red on this picture.
GI.jpg
I suspect one of those is blown. If you replace it and it blows again, you've got a short somewhere.

FYI, the picture is one I grabbed from page 39 of the Tomcat manual. There is also a fuse list in there, but it's easy to miss. Bottom of page 32

#3 3 years ago

If the fuses are good check your GI connector on the power supply board. It's probably burned. If so, replace the connector and the pins. Also check to make sure the fuse holders mentioned above aren't burned.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 36.99
Eproms
Matt's Basement Arcade
$ 399.95

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside