(Topic ID: 260763)

F-14 - 2 lights out


By Geteos

5 months ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 5 months ago by Darscot
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 5 months ago

I'm working on an F-14 I picked up last year. I pulled the play field out and cleaned it up, touched up some sections etc.

I got it all back together and for the most part it is working correctly. But I'm having an issue with 2 of the play fields lights that I cannot get to light up, the 1K and the upper blue T.

I tried measuring voltage across the bulb when in flashing test mode and the 1K is fluctuating around 0.4V, the adjacent working bulb is showing up around 1.3V.

The T is reading the same the low voltage.

I'm a bit stumped as to what could be causing the low voltage at these points. I tried swapping out the LEDs for known-working ones to rule out the bulbs.

What should I be looking at next?

#2 5 months ago

I would look at the connectors, just trace the wire and check every connector to make sure your getting a good connection. They are pretty notorious for failing.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 54.99
Cabinet - Shooter Rods
Lighted Pinball Mods
$ 54.99
Cabinet - Shooter Rods
Lighted Pinball Mods
$ 17.00
1,800
Machine - For Sale
Gardner, MA
1,600 (Firm)
Machine - For Sale
Natalia, TX
$ 15.75
Cabinet Parts
Tilted Pinball
1,800 (OBO)
Machine - For Sale
Buffalo, NY
$ 85.95
Cabinet - Shooter Rods
Super Skill Shot Shop

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside